İl Danışma Toplantısı Hayrabolu’da yapıldı

Tekirdağ AK Parti İl Başkanlığı İl danışma meclisi toplantılarını her ay bir ilçede yapmaya devam ediyor. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı sabah erken saatlerde Hayrabolu’da 5 grup olarak Hayrabo

GÜNDEM 10.06.2013 19:40:00 0
 İl Danışma Toplantısı Hayrabolu’da yapıldı
SAHA ÇALIŞMASI YAPTILAR
Sabah erken saatlerde AK Parti Hayrabolu ilçe başkanlığı önünde toplanarak 5 grup ile Hayrabolu sokaklarına dağılan AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarının tümü Hayrabolu’da saha çalışması gerçekleştirdi. Yapılan saha çalışması sırasında Hayrabolu da hizmet veren esnafın ve vatandaşların dertlerinin dinlenmesinin ardından Hayrabolu öğretmenevinde düzenlenecek olan İl Danışma meclisi toplantısına geçildi.
 
AK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURMAK İSTİYORUZ
Hayrabolu öğretmenevinde düzenlenen AK Parti Haziran Ayı İl Danışma meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur partililere birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Hayrabolu’yu da AK Belediyecilik ile buluşturmak istediklerini belirtti.
İl Başkanı Ahmet Kambur’un konuşmasının ardından il danışma toplantısı Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Hayrabolu İlçe Başkanı Ethem Çetin’in konuşmalarının ardından dilek temenniler kısmı ile son buldu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ