85 kilo atık yağ topladılar

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu, 85 kilogram atık yağ topladı. Toplanan atık yağ, Okul Müdürü ve öğrencilerin katılımıyla Kapaklı Belediyesi’ne teslim edildi. Okul Müdürü Ahmet Öner, öğre

GÜNDEM 8.06.2013 04:22:00 0
 85 kilo atık yağ topladılar
Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencileri topladıkları atık yağı, Kapaklı Belediyesi’ne teslim etti.
 
KAMPANYA DEVAM EDECEK
İnsanlar arasında yaygınlaşan çevre bilinci çocuklara da yansıdı. Kapaklı Sanayiciler İlkokulu 1/J sınıfı öğrencilerinin başlattığı atık yağ toplama kampanyası bütün okul öğrencilerine yansıdı. Toplanan 85 kilogram yağ Kapaklı Belediyesi’ne teslim edildi. Dün saat 11.00’da öğretmenlerin ve okul Müdürü Ahmet Öner’in de katıldığı atık yağ teslimi, Kapaklı Belediyesi’nde yapıldı. Sanayiciler İlkokulu Müdürü Ahmet Öner, 1/J sınıfı ile başlayan atık yağ toplama kampanyasının bütün okul öğrencileri tarafından benimsendiğini belirterek “Öğrencilerimiz bir litre yağın ne derecede çevreyi kirlettiğinin bilincinde hareket ederek 85 litre atık yağ topladılar. Bu kampanya bundan sonrada okulumuzun bünyesinde artarak devam edecek” dedi.
 
YARININ İDARECİLERİ SİZLER OLACAKSINIZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Sanayiciler İlkokulu öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür ederek “Çevreye olan duyarlılıkları nedeniyle öğrencilerimizi kutluyorum. Bu davranışınız, sorumlu birer fert olarak yetiştirildiğinizin bir örneğidir. Belki de yarının yöneticileri sizlerin arasından çıkacaktır. Bu örnek davranışınız nedeniyle sizleri bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
 
EĞİTİME KATKILARINI ANLATTI
Mandalı konuşmasında siyasete 1986 yılında Belediye meclis üyesi olarak başladığını, daha sonraki yıllarda da Ecevit, Erbakan, Türkeş ve Demirel gibi siyasetçilerden tecrübe kazandığını belirtti. Mandalı ayrıca 2012 yılında Kapaklıda eğitim ve öğretim veren okullara katkılarını dile getirdi.
 
Haber / Asim YAVUZ