Saadet Partisi’nden TSO’ya ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, İl Basın Müşaviri ve Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi, İl Eğitim Başkanı Bekir Bey ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu

GÜNDEM 6.06.2013 23:29:00 0
 Saadet Partisi’nden TSO’ya ziyaret
FAYDALI İŞLER YAPACAĞINIZA GÜVENİM TAM
Gerçekleşen ziyarete, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Galip Öge, Mestan Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli ve Cemil Koçaş katıldılar. Parti İl Başkanı Pehlivan “Yeni göreviniz hayırlı olsun, yeni görevinizde sizleri tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. En mühim noktada görev yapıyorsunuz, çok kıymetli çalışmalara öncülük ediyorsunuz. Tekirdağ için faydalı işler yapacağınıza güvenimiz tam” dedi.
 
MUTLULUK DUYDUK
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi İl Başkanı Feti Pehlivan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek “Sizleri kurumumuzda görmek bizleri onurlandırdı. Söylemiş olduğunuz güzel sözler ve temennileriniz için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
HEDİYE TAKDİM ETTİ
Toplantıda ticaret hayatına dair konular görüşülürken, asıl amacın refah ve mutluluk olduğuna dikkat çekildi. Üretimin çok önemli olduğu ve Türkiye’nin üretimle kalkınabileceği vurgulandı. Gerçekleşen ziyaret, Saadet Partisi İl Başkanı Feti Pehlivan’ın Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’a günün anısına hediye takdim etmesi ile sona erdi.
 
Haber / Gökhan TEKER