Kamyonun altında can verdi

Saray Büyükyoncalı Beldesi Bozoba Mahallesi 1.Kasım Caddesi üzerinde meydana gelen kazada bir kişi kamyonun altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

GÜNDEM 5.06.2013 02:01:00 0
Kamyonun altında can verdi
KAMYONUN ALTIDA KALDI
Dün saat 15.15 sıralarında Çerkezköy’de bulunan bir tekstil firmasına 4-12 vardiyasına gitmek için eşi ile durağa gelen 40 yaşındaki Melekber İnan, marketten alışveriş yaptıktan sonra karşıdan karşıya geçmeye çalışırken Çerkezköy istikametinden Saray’a gitmeye çalışan çimento firmasına ait Yasin Avcı’nın kullandığı 34 AB 0514 plakalı kamyonun altında kaldı. Yayayı fark edemeyerek altına alan kamyon şoförünü durağın karşı tarafında bulunan Çalıkuşu Kıraathanesi’ndeki vatandaşlar uyardı.
 
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Kazanın ardından kamyonun altında feci şekilde ezilen evli ve iki çocuk annesi 40 yaşındaki Melekber İnan olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen Saray Jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri, Melekber İnan’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Kaza yerine gelen ve gördükleri manzara karşısında sinir krizi geçiren İnan’ın yakınlarını da jandarma ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.
 
ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
Tekerleklerin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybeden Melekber İnan’ın cenazesi Saray Cumhuriyet Savcısı Gökhan Yolasığmaz’ın yaptığı incelemenin ardından Saray Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. İnan’ın cenazesi daha sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazanın ardından Saray-Çerkezköy yoluna şerit çekilirken, 34 AB 0514 plakalı kamyonun olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normal akışına döndü. Saray İlçe Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kamyon şoförü Yasin Avcı ifadesi alınmak üzere Saray İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ