Kozuva’ya ziyaretçi akını sürüyor

26 Mayıs Pazar günü yapılan seçimleri kazanarak geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan ve başkanlık koltuğuna oturan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı ols

GÜNDEM 5.06.2013 01:49:00 0
Kozuva’ya ziyaretçi akını sürüyor
HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ
Dün saat 11.30’da Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yücel, ziyarette yaptığı konuşmada yeni yönetimin ve çalışanların güler yüzünün, ÇTSO’da bir şeylerin değiştiğinin göstergesi olduğunu ifade ederek “10-0’lık bir skorla seçimleri kazanarak büyük bir başarı elde ettiniz. Seçim sürecinde bir kez olsun siyasi ayrım yapmadınız. Herkese eşit mesafede oldunuz. Sizlerin bu görevi başarıyla ifa edeceğinizden şüphem yok” dedi. Yücel “Yeni yönetimin Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.    
 
SORUMLULUK YÜKÜNÜ DAHA DA ARTIRDI
Süleyman Kozuva da 10-0’lık zaferin omuzlarındaki sorumluluk yükünü daha da arttırdığını vurgulayarak “Seçim süresince mevcut 2 bin 700 civarındaki üyelerimizin hepsine ulaşmaya çalıştık. Bunlardan yaklaşık 100’üne iletişim bilgilerindeki eksikliklerden dolayı ulaşamadık” dedi. ÇTSO olarak artık geçmişe bakmak istemediklerini söyleyen Kozuva, “Bundan sonra ayrım yapmadan bütün üyelerimiz ile birlikte başarılı bir gelecek için önümüze bakmak istiyoruz. Dün dünde kaldı” dedi.
 
HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ
Başarılı bir yönetim için sahadaki insanların görüşlerinin çok önemli olduğunu belirten Süleyman Kozuva, sahada yaşananlardan bihaber olmaları halinde hata yapma olasılığının da artacağına dikkat çekerek “Bu nedenle meslek komiteleri oluşturduk. Sahaya hakim olmak istiyoruz. Hata yapmak istemiyoruz” dedi.
 
AYNI DUYARLILIĞI SİZDEN DE BEKLİYORUZ
Saat 12.00’da Veliköy Belediye Başkanı Hanifi belindir, meclis üyeleri ile birlikte ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belindir, Veliköy Belediyesi olarak önceki yönetim ile iyi-kötü bazı çalışmalara imza attıklarını belirterek “İnşallah sizlerle çok daha güzel çalışmalara imza atabiliriz. 15 gün içinde Yüksekokul Binası’nın temelini atacağız. Sizden önceki ÇTSO Başkanı Dursun Ali Tever, bölgeye 4 yıllık bir fakülte açılması halinde ÇTSO olarak ellerini taşı altına sokacaklarını söylemişti. Aynı duyarlılığı sizden ve yönetiminizden bekliyoruz” diye konuştu.
 
ÇERKEZKÖY’DEN AYRI GÖRMEDİK
Süleyman Kozuva da ÇTSO seçiminin kazanılmasında herkesin emeği olduğunu belirterek “Biz sizi yeni tanımadık. Her ne kadar geçen dönemki yönetimin içinde yer almış olsak da üzerimizde biraz acemilik var. Fakat herkes çok iyi bilmelidir ki bölgemizin faydasına olacak her türlü projede ÇTSO olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Veliköy’ü hiçbir zaman Çerkezköy’den ayrı görmedik. ÇTSO meclisinde Veliköy temsilcileri de yer alıyor” dedi.    
 
AKTİF OKULLARDAN BİRİYİZ
Saat 14.00’da da Süleyman Kozuva’yı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, Müzik öğretmeni Süleyman Özoğul ve Okul Aile Birliği Başkanı Emel Çinte ziyaret etti. Başkan Kozuva’ya hayırlı olsun dilekleri ileten Okul Müdürü Mustafa Türk, ÇTSO eski yönetiminin ilçeye ÇTSO Lisesi’ni kazandırdığını anımsatarak, “Biz size kaliteli gençler yetiştireceğiz. Yardım sırası bize geçti. Kaliteli ve başarılı öğrenciler yetiştirerek sanayiye katkı yapacak kişileri sizlerin arasına kazandırmak istiyoruz” diye konuştu. Tekirdağ’ın en büyük ve en kalabalık okullarından birine sahip olduklarını söyleyen Türk, “Okulumuzda 1500 öğrenci var. Gelecek yıldan itibaren okulumuzu Anadolu Lisesi bünyesine geçirip SBS puanına göre öğrenciler alacağız. Sosyal ve kültürel yönden de ilçenin aktif okullarından birisiyiz” ifadesini kullandı.
 
DAHA GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ
Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Başkanı Süleyman Kozuva da “Gençlerimiz bizim için çok önemlidir. Seçimlerde büyük emek harcayan üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah dört yıllık süre zarfında Çerkezköy için çok daha güzel şeyler yapacağız” dedi.
 
BAYHAN DA ZİYARET ETTİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı saat 14.15’te de Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ziyaret etti. Süleyman Kozuva’ya görevinde başarılar dileyen Bayhan “Sevdiğimiz kardeşlerimizden Süleyman Kozuva’nın seçimleri kazanmasının ardından ziyaret gerçekleştirmek istedik. Yoğun iş temposundan ötürü ziyaretimizi bugün yaptık. Kendisine bu yeni ve önemli görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
 
KIZILPINAR’A İLKOKUL KAZANDIRILMASINI İSTEDİ
Ziyaretçi akınına uğrayan ÇTSO’da Başkan Süleyman Kozuva’yı saat 14.30’da da Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ziyaret etti. Korkmaz, ÇTSO Yönetiminin kaliteli isimlerden oluştuğunu ifade ederek “Mevkiler gelip geçicidir. Sizler de yönetim olarak bu süre zarfında üyeleriniz için güzel çalışmalar yapmak amacıyla bu göreve talip oldunuz. Allah utandırmasın. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Korkmaz ayrıca, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kızılpınar’a bir ilkokul kazandırmasını talep eti. 
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuiyeti dile getiren ve Korkmaz’a teşekkür eden Süleyman Kozuva da “Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz. Kızılpınar’da gerçekleştirmiş olduğumuz seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşların, yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizi çok sevdiğini gözlemledik. Ziyaretlerin ardından çalışmalarımıza başlayacağız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu süre zarfında bölgeye güzel hizmetler yapabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ