İlk başkandan son başkana ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

GÜNDEM 3.06.2013 01:16:00 0
İlk başkandan son başkana ziyaret
MEMNUNİYET VERİCİ
Önceki gün de ÇTSO Kurucu Başkanı Ömer Kılınç, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve ekibini ziyaret ederek, yeni yönetime ve yeni meclise çalışmalarında başarılar diledi. Önceki gün saat 16.00'da odaya ziyaret gerçekleştiren Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ile 40 yıllık dostlukları olduğunu belirterek “Taha Ülker ile Devlet Planlama Teşkilatından ve geçmiş dönemlerden 40 yıla dayanan sıkı bir dostluğumuz var. Taha Ülker gibi bilgili, donanımlı bir şahsiyetin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası gibi onurlu bir kurumda meclis başkanlığına seçilmesini son derece memnuniyet ile karşılıyorum” dedi. Kılınç, Taha Ülker’in tecrübelerinden hem genç Başkan Süleyman Kozuva’nın hem de ÇTSO Meclis üyelerin faydalanacağını belirterek “Sanayici kimliliğinin meclis başkanı gibi çok önemli bir konumda temsil edilmesinden mutluluk duyuyorum” dedi.
 
KUCAKLAYACAK BİRİKİME SAHİPLER
Ömer Kılınç, ÇTSO seçimlerinde 10-0’lık başarıyla ayrılan Süleyman Kozuva ve yeni yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek “Kozuva ailesinin Çerkezköy’de ticari hayata kazandırdığı ivmenin bir benzerinin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda sergileyeceklerine inanıyorum. Süleyman Kozuva’nın genç yaşta önemli bir kurumun başında bulunması son derece önemli. Ticaretten gelen bir kuşağın sanayici kimliğini kazanarak Ticaret ve Sanayi erbabını kucaklayarak bilgi ve birikime sahiptirler. Süleyman Kozuva’nın ticari hayatta herkese ispatlamış oldukları bu başarıyı en iyi şekilde ve temsil noktasında üyelerine de yansıtacağına inanıyorum” diye konuştu.
 
40 YILLIK İKİ DOSTA KAHVE İKRAM ETTİ
40 yıllık iki samimi dosta kahve ikram eden ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva “Böylesine tecrübeli bir duayenin ziyaretinden memnuniyet duydum. Sizlerden gördüğümüz davranışlar ve tecrübelerle sizlerin attığı temelin üzerine inşa edilen ÇTSO hizmetinde elimizden geldiğince üyelerin lehine olan her türlü çalışmalarla sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak hizmet bayrağını şanlı bir şekilde dalgalanması için mücadele edeceğiz” dedi.
 
KAPIYA KADAR UĞURLADI
Ziyaretin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Taha Ülker duayen sanayici Ömer Kılınç’ı kapıya kadar yolcu etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ