“Dualarla oturduk, dualarla ayrılmak istiyoruz”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazanan Süleyman Kozuva, mazbatasını dün İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hatice Doğan Akkaya’nın elinden aldı. Cuma namazının ardından üyeler ile bir

GÜNDEM 1.06.2013 02:42:00 0
 “Dualarla oturduk, dualarla ayrılmak istiyoruz”
 
26 Mayıs’ta girdiği ÇTSO seçimlerinden 10-0’lık başarı ile ayrılarak ÇTSO Başkanlığına seçilen Süleyman Kozuva mazbatasını dün İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hatice Doğan Akkaya’nın elinden aldı.
 
GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrenin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanlığına seçilen Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Akın ve Mehmet Danyeli ile birlikte dün saat 10.00’da Hükümet Konağına giderek mazbatasını aldı. Kozuva’yı tebrik eden Akkaya, Süleyman Kozuva’ya ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi. 
 
“HAYIRLI OLSUN”
Mazbatasını alan Süleyman Kozuva da “Demokratik bir ortamda seçim süreci
 tamamlandı. Üyelerimiz bundan sonra hak ettikleri hizmeti ve desteği odamızdan alacaklar. Tüm Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizle yakından ilgilenerek gereken hizmeti sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Aldığımız mazbata üyelerimize ve bütün Çerkezköylülere hayırlı olsun” dedi.
 
KOLTUĞUNA İLK KEZ OTURDU
Mazbatasını alan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva Cuma namazının ardından yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Çelebi Öğrenci Yurdu İdarecilerinden Osman Ak’nın duaları eşliğinde ÇTSO hizmet binası önünde kurban kesildikten sonra Başkan Süleyman Kozuva koltuğuna ilk kez oturdu. Burada üyelerin tebriklerini kabul eden Kozuva “Dualarla koltuğumuza oturduk, inşallah dualarla koltuğumuzu devrederiz. Beddua ettirmeden ayrılmak istiyoruz. Yeni yönetim olarak işimiz çok. O yüzden koltuğumuza oturduktan sonra çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ