Açılışları Hüseyin Çelik yapacak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik bugün, çeşitli açılışlar gerçekleştirmek üzere Kızılpınar’a gelecek.

GÜNDEM 1.06.2013 02:22:00 0
 Açılışları Hüseyin Çelik yapacak
ŞEHİTLİK ANITI’NI AÇACAK
Çelik, saat 10.00’da Trakyum Et Lokantası’nda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelecek. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz “Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Cumartesi günü beldemize gelerek bir dizi açılışlar gerçekleştirecek. Saat 10.00’da Kızılpınar Belediyesi’ne gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, milletvekillerimiz ve protokol üyelerimiz ile birlikte saat 11.30’da Kızılpınar’a kazandırdığımız Şehitlik Anıtının açılışını gerçekleştirecek” dedi. Korkmaz, açılışın ardından AK Partili heyetin Kızılpınar’da öğrenciler yararına açılan Etüt Merkezine geçeceğini ifade ederek “Şehitlik Anıtının açılışının ardından Kızılpınar Etüt Merkezi’nin açılışını yapacağız. Açılışlarımızın ardından Kızılpınar Erzurumlular Derneğine de ziyarette bulunacağız. Beldemizde yapacağımız açılışlar öncesi de kummalı bir şekilde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Bütün halkımızı Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenlerine bekliyoruz” diye konuştu.
 
TEKİRDAĞ’A GEÇECEK
Çelik, Kızılpınar’daki programının ardından Tekirdağ’a hareket edecek. Saat 14.30’da Valilik Kültür Merkezi’nde konferansa katılacak olan Çelik, saat 17.00’da İstanbul’a hareket edecek.
 
Haber / Gökhan TEKER