Yolların yapılması için protokol imzalandı

Tekirdağ İl Özel İdaresi’nin 2013 yılı Köy Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesine ilişkin Yüksek Planlama Kurulunun 16.04.2013 tarihli ve 2013/2 sayılı YPK Kararı gereğince hazırlanan Teki

GÜNDEM 1.06.2013 01:14:00 0
 Yolların yapılması için protokol imzalandı
İHALE EDİLECEK
Malkara, Hayrabolu ve Şarköy ilçelerinde KÖYDES kapsamında projelendirilen yollar Malkara Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilecek. KÖYDES kapsamındaki projelendirilen yolların, Malkara Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılması ile ilgili olarak Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan ve Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney bir protokol imzaladılar. Toplantıya Malkara Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
 
EYLÜL AYINA KADAR BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ
Malkara Kaymakamı Mahmut Halal fiyat avantajı sağlamak amacı ile birbirine yakın 3 ilçenin yollarını işbirliği ile birlikte yapmak amacı ile bir protokol imzaladıklarını, mümkün olan en kısa sürede ihaleyi gerçekleştireceklerini ve Eylül ayına kadar işi bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Haber / Cihangir ARIK