Teknoloji tasarım ve resim sergisi açıldı

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirmiş olduğu Resim ve Teknoloji tasarım çalışmaları sergi haline getirerek Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi

GÜNDEM 31.05.2013 02:04:00 0
Teknoloji tasarım ve resim sergisi açıldı
KEMAN RESİTALİ SUNDU
Okulun resim öğretmenlerinden Sibel Şişman ve Teknoloji Tasarım öğretmeni Safiye Karakaya’nın katkılarıyla açılan sergide ayrıca 6. Sınıf öğrencilerinden İlgi Alkım Özduman bir keman resitali sundu. Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirmiş olduğu Resim ve Teknoloji tasarım çalışmaları açılan sergi ile görücüye çıktı.
Gerçekleşen sergi açılışına Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
SANATIN ÖNEMİNİ KANITLADILAR
Açılış öncesinde sergi ile ilgili bilgi veren Resim öğretmeni Sibel Şişman, “Yıl boyunca öğrencilerin hazırlamış olduğu resim ve teknoloji tasarım çalışmalarımızı burada sergileyeceğiz. Çalışmalarımızdaki en büyük öncelik yaratıcı ve bireysel beceriler oldu. Sosyal ve kültürel anlamda sanatın ne kadar önemli olduğunu öğrencilerimiz kanıtladı. Öğrencilerimize teşekkür ediyor ve onlarla övünüyorum” dedi.
 
HAYRANLIKLA İNCELEDİLER
Açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Zenginal ile Başkan Yardımcısı Serat birlikte kesti. Sergi içerisinde anaokulundan ikinci kademe sınıflara kadar birçok öğrencinin yaratıcı ve resim becerilerinin sergilendiği çalışmaları Ahmet Hamdi Zenginal ve Mustafa Serat hayranlıkla incelediler. Öğrenci velilerinin de ev yemekleriyle katkı sağladığı sergi okul ders saatleri içerisinde açık olacak.
 
Haber / Gökhan TEKER