Kozuva ve ekibinden yemekli kutlama

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde tüm gruplardan zaferle çıkan ve rakibine 570 oy fark atan Süleyman Kozuva ve ekibi, seçim sonuçlarının açıklanmasın?

GÜNDEM 28.05.2013 00:08:00 0
Kozuva ve ekibinden yemekli kutlama
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Pazar günü 10 grupta yapılan seçimlerde tüm gruplarda rakibi Dursun Ali Tever’e fark atan ve tüm gruplardan başarıyla çıkan Süleyman Kozuva ve ekibi, seçim sevincini, Yalı Restaurant’ta kutladı.
 
“BAŞARIYI EKİP ARKADAŞLARIMA BORÇLUYUM”
Abisi Mustafa Kozuva ile birlikte tüm masaları dolaşarak ekibini kutlayan Kozuva “Biz kendi başımıza bir hiçiz. Bu başarıyı ekip arkadaşlarımıza borçluyuz. Seçim boyunca bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Ekibimizle birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını hak ettiği noktaya taşıyacağız” diye konuştu.
 
BAŞKANLAR DA KATILDI
Yemekte misafirleri kapıda karşılayan Süleyman ve Mustafa Kozuva kardeşler, yemeğin sonunda da grup üyelerini yine kapıya kadar uğurladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de yemeğe katılarak seçimi kazanan Süleyman Kozuva’yı ve masaları tek tek dolaşarak ekip üyelerini kutladı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ