Ticaret toplantısında bir araya geldiler

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirilen Ticaret toplantısına katıldı.

GÜNDEM 26.05.2013 18:16:00 0
Ticaret toplantısında bir araya geldiler
YATIRIMCILARIN DİNAMİK OLDUĞU BİR İL
Filibe Başkonsolosu Şener Cebeci’nin yanısıra, Filibe Ticaret Ataşesi Barış Yeniçeri, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mehmet Gökay Üstün, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Ticaret Borsası yetkilileri ve Ticaret Sanayi Odası üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda iki ülke arasındaki ticaretin daha ileri seviyeye taşınması için fikir alışverişinde bulunuldu. Tekirdağ’ın kabına sığmayan ticari potansiyeli yüksek güçlü, yatırımcılarının dinamik olduğu bir il olduğunu söyledi.
 
TİCARETİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Dış ülkelerde yaşadıkları olayları kısaca anlatan ve onların Türk yatırımcılara çok sıcak baktığını söyleyen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay “Komşu ülkelerle ticari ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Biz Tekirdağ’lı işadamları olarak buna hazırız. Yol haritasını çizmek için Bulgaristanlı işadamlarından destek alacağız” dedi.
 
İŞÇİ MALİYETLERİ ÇOK AZ
Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ın çalışmalarını çok pozitif olumlu bulduklarını belirten ve kendisine teşekkür eden Başkonsolos Şener Cebeci “Bulgaristan’da vergiler ve işçi maliyetleri çok az. İşadamlarını bize yönlendirin, biz elimizden gelen bütün kolaylığı kendilerine sağlayacağız” diye konuştu.
 
Haber / Menşure KARDEŞ