Kozuva, son ziyaretlerini derneklere yaptı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine saatler kala seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ÇTSO Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve ekibi, dün akşam saatlerinde Çerkezköy Güm?

GÜNDEM 25.05.2013 03:17:00 0
Kozuva, son ziyaretlerini derneklere yaptı
DERNEKLERİ ZİYARET ETTİLER
ÇTSO Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve ekibinin ilk durağı Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği oldu. Gümüşhaneliler Derneği üyelerine tek tek kendilerini tanıtan Kozuva ve ekibi, seçimlerde Gümüşhanelilerden destek istedi. Gümüşhaneliler Derneği üyelerinin hepsini tanıdıklarını ifade eden Süleyman Kozuva, seçimleri kazanmakları halinde yapacağı çalışmalar hakkında Gümüşhanelilere bilgi verdi.
 
PROJELERİNİ ANLATTI
Kozuva ve ekibi daha sonra Çerkezköy Ordulular Derneği ve Çerkezköy Erzurumlular Derneğini ziyaret etti. Ordulu ve Erzurumlulardan da destek isteyen Süleyman Kozuva, göreve gelmeleri durumunda önceki yönetime kıyasla daha fazla ihtiyaç sahibi öğrenciye burs vereceklerini söyledi. Mevcut yönetimin yalnızca 2 okulda doğalgaz dönüşümü çalışmasına destek verdiğini kaydeden Kozuva “ÇTSO’ya hele bir girelim, o zaman birçok konuda hızlı adımlar atacağız. Oda olarak yapacağımız çalışmalara gücümüz yetmezse, arkadaşlarımla birlikte bu çalışmaları kendi cebimizden yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz verdiğimiz her sözün arkasındayız” dedi.  
 
İNANDIĞIM İÇİN ONUN EKİBİNDEYİM
Kozuva’nın ekibinde yer alan eski meclis üyesi Taha Ülker, “Geçen mecliste bulunmuş biri olarak tek arzum elit bir ÇTSO yönetimi be meclisi oluşmasıdır. Bunun da ancak Süleyman Kozuva liderliğinde olacağına inandığım için onun ekibinde yer aldım. Tek temennim seçimi kim kazanırsa kazansın, birbiriyle kucaklaşmış bir meclis oluşmasıdır” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ