Belediyeden, köy okullarına yardım

Büyükşehir Kanunu kapsamında çiçeği burnunda ilçe Kapaklı’ya bağlanan Yanıkağıl Köyü’ndeki ilkokul da, Kapaklı Belediyesi’nin eğitim yardımlarından nasibini aldı.

GÜNDEM 21.05.2013 22:41:00 0
Belediyeden, köy okullarına yardım
Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı ve Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Aziz Özkan, dün saat 11.00’da Yanıkağıl İlkokulu’nu ziyaret etti.
 
EĞİTİM YARDIMLARI DEVAM EDECEK
Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan burada Yanıkağıl İlkokulu Müdür Yardımcısı Kadir Şahin tarafından karşılandı. Kapaklı Belediyesi tarafından Yanıkağıl İlkokulu’na 4 adet bilgisayar monitörü, 4 adet bilgisayar kasası, 2 adet makam koltuğu ve öğretmenler odası için de 12 adet sandalye hediye edildi. Yanıkağıl İlkokul Müdür Yardımcısı Kadir Şahin, yapılan yardımlardan dolayı Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür ederken, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan ise “Okullar bizim kalemizdir” anlayışı çerçevesinde eğitim alanında yapılan bu tür yardımların devam edeceğini dile getirdi. 
 
DİĞER KÖYLERDEKİ OKULLARA DA YARDIM EDİLECEK
İlçe sınırları içindeki bütün okulların her türlü ihtiyacını gidermeye çalıştıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı ve Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Aziz Özkan, Kapaklı Belediyesi’nin, 6360 sayılı Büyükşehir Kanunu kapsamında kendisine bağlanan diğer köylerdeki okullara da yardım edeceğini belirtti. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ