Kapaklı ÇPL Korosu Konseri’ne yoğun ilgi

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde önceki gün Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrenci korosu tarafından verilen konserde birbirinden güzel türküler seslendirildi. Öğrencilerin performansı büyük

GÜNDEM 17.05.2013 21:53:00 0
Kapaklı ÇPL Korosu Konseri’ne yoğun ilgi
Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrenci korosu tarafından verilen konser, önceki akşam saat 20.30’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirildi.
 
ELEKTRİK KESİNTİSİ MORAL BOZDU
Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrenci korosu tarafından verilen konserin koro şefliğini müzik öğretmeni Özge Odabaşı yaptı. Öğrenci korosu ilk olarak “Beyaz Giyme Söz Olur” adlı türküyü seslendirmek istedi. Fakat tam öğrencilerin türküye girdiği sırada yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle konsere yaklaşık 20 dakikalık bir ara verildi. Yaşanan elektrik kesintisi korodaki öğrencilerin morallerinin bozulmasına neden oldu. Elektrik arızasının giderilmesinin ardından konser, gerek öğrencilerin birbirinden başarılı solo performansları, gerekse koronun seslendirdiği birbirinden değerli türkülerle devam etti.   
 
ÖĞRENCİLERİNİ KUTLADI
Konserde, bağlamada Mustafa Zümbül, Cengiz Aşkın ve Zeynel Gündoğdu, kabak kemanede Namık Aydın, davulda İsmail Erdoğan, klarnet ve ritimde Süleyman Umur’dan oluşan saz ekibi de Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrenci korosuna destek verdi. Konser sonunda konuşan Kapaklı Çok Programlı Lisesi Müdürü Süleyman Berk, gösterdikleri başarılı performans nedeni ile öğrencilerini kutlarken, konsere katılan herkese de ilgisinden dolayı teşekkür etti.
 
TARİH SEÇİMİ YANLIŞ
Önceki akşam Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen konser bazı kesimlerden ise tepki gördü. Konser için belirlenen tarihin, İslam Alemi için en önemli gecelerden biri olan Regaip Kandili gecesine denk gelmesini eleştiren bazı vatandaşlar, “Konser için seçilen tarih çok yanlış. Daha uygun bir zamanda gerçekleştirilebilirdi” diyerek sitemde bulundular.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrenci korosu tarafından verilen konsere Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Kapaklı ÇPL Müdürü Süleyman Berk, Yıldızkent Ortaokulu Müdürü Önder Ayaz, Kapaklı Gazi İlkokulu Müdürü Murat Öz, Müjgan-Serkan Karagöz Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Rızvan Öztürk, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ