Kursiyerlere sertifikaları törenle verildi

Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yaklaşık 2 ay önce Muratlı Caddesindeki Bilgievin’de başlatılan Bilgisayar Kullanımı, İnternet ve E-Posta kursunu baÅ

GÜNDEM 17.05.2013 07:52:00 0
Kursiyerlere sertifikaları törenle verildi
 KURSLAR DEVAM EDECEK
Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri Fehmi İşler, Müzeyyen Gürkan, Vedat Kaçar ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Ildız’ın da katıldığı törende konuşan Başkan Vekili Ali Kılıç bundan sonra da alt ve üst kademe olmak üzere kursların devam edeceğini söyledi.
 
28 KİŞİNİN 19’U BELGE ALMAYA HAK KAZANDI
Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda değişik alanlarda da kurs açmaya devam edeceklerini belirtti. Bilgisayar Öğretmeni Merve Engin yönetiminde açılan kurs 28 kişi ile başladı ancak 19 kursiyer başarı göstererek belge almaya hak kazandı. Başarı gösteren 19 kursiyere sertifikaları yetkililer tarafından takdim edildi. Kursun kendileri için çok faydalı olduğunu belirten kursiyerler de Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a teşekkürlerini ilettiler ve kursların devamını dilediler.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN