Seçim yarışında biz de varız

Mevcut Başkan Dursun Ali Tever’in ‘Mavi’, ÇTSO eski Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kozuva’nın ise ‘Sarı’ liste ile adaylığını koyduğu ÇTSO seçimlerinde Çerkezköy ve Kapaklı’n

GÜNDEM 13.05.2013 00:44:00 0
Seçim yarışında biz de varız
Erbuz ve Erma şirketlerinin sahibi Erol Buz ve Yağmur İnşaat sahibi Hanifi Yüzbaşı önceki gün gazetemize yaptıkları ziyarette, yaklaşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde kendilerinin de “Beyaz Liste” ile seçim yarışına dahil olacaklarını ifade etti.
 
ADİL DAĞILIM ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ
18 yıldır Kapaklı’da ikamet ettiğini ve 10 yıldır da inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Erol Buz, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever ve ÇTSO Başkan adayı Süleyman Kozuva’nın yakın arkadaşları olduğunu belirterek, “Biz artık ÇTSO içinde adil bir dağılım, adil bir yönetim sağlanmasını istediğimiz için seçimlere Beyaz Liste ile dahil olmaya karar verdik” dedi.
 
3. İSİM İÇİN İSTİŞARELER DEVAM EDİYOR
Adaylık kararının kendisine ait bir karar olmadığının altını çizen Erol Buz, “Diğer üye arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Bu istişarelerde alınan ortak karar sonucu aday oldum” dedi. Amaçlarının bütün üyelerin adil bir şekilde temsil edildiği bir yönetim oluşturmak olduğunu belirten Erol Buz, “Ben Kapaklı’yı temsilen, Hanifi Yüzbaşı kardeşim de Çerkezköy’ü temsilen Beyaz Liste ile seçimlere gireceğiz. Listemizdeki üçüncü isim için istişarelerimiz devam ediyor” dedi ve tüm 4. Meslek Grubu üyelerinin seçimlerde kendilerine destek vermesini beklediklerini söyledi.
 
ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ
Beyaz Liste’nin bir diğer ismi Hanifi Yüzbaşı ise 22 yıldır Çerkezköy’de ikamet ettiğini ve Yağmur İnşaat adı altında yaklaşık 10 yıldır faaliyet gösterdiğini belirterek, “ÇTSO’daki ‘Tekel’ yönetimden memnun olmadığımız için Beyaz Liste’yi oluşturarak seçimlere dahil olmaya karar verdik” dedi. ÇTSO’da yaşanan sıkıntıların tüm Çerkezköylülerin malumu olduğunu belirten Yüzbaşı, “ÇTSO’ya adil bir yönetim kazandırmak için çalmadık kapı bırakmayacağız. Tüm üyelerimize tek tek ulaşarak desteklerini isteyeceğiz. Biz şimdiden üyelerimizin gösterdiği teveccühten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ