Polis, Kapaklı’da ceset aradı

Şüpheli birilerinin İnönü Mahallesi Volkan Caddesi’nde bir noktada kazı yaptığını gören vatandaşlar, durumu Kapaklı Polis Merkezi ekiplerine haber verdi. Bahse konu noktaya ceset gömülmüş olabileceÄ?

GÜNDEM 10.05.2013 23:12:00 0
Polis, Kapaklı’da ceset aradı
Alınan bir ihbar üzerine harekete geçen Kapalı Polis Merkezi’ne bağlı ekipler, önceki akşam saat 20.30 sıralarında İnönü Mahallesi’nde ceset aradı.
 
POLİS İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ
Kapaklı’da İnönü Mahallesi Volkan Caddesi Onur Sokak’ta ikamet eden bazı vatandaşlar geçtiğimiz gün akşam saatlerinde, evlerinin önünden geçen derenin diğer tarafındaki bir noktada şüpheli birilerinin kazı yaptığını belirtti. Bahse konu noktaya ceset gömülmesinden endişe ettiklerini belirten vatandaşlar, durumu Kapaklı Polis Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri ile birlikte belirtilen adrese gitti.
 
ŞÜPHELİ DURUMLARDA POLİSİ ARAYIN
İhbar yapan vatandaşların gösterdiği noktada yaklaşık bir saat boyunca kazı yapan Kapaklı Belediyesi Mezarlıklar Müdürü ekipleri herhangi şüpheli bir duruma rastlayamadı. Kazı sonrası herhangi bir cesede rastlanılmaması herkesin yüreğine su serperken, bölge sakinleri ise gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı polis ekiplerine ve Kapaklı Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. İhbarları değerlendirmenin görevleri olduğunu söyleyen Polis ekipleri, ne olursa olsun şüpheli durumlarda vatandaşların polisi arayarak durumu haber vermesi gerektiğini söyledi. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ