Halk oyunları ekibinden Dınkırcı’ya ziyaret

Keşan Feride Mehmet Çuhacı Lisesi Halk Oyunları Ekibi 2012 – 2013 Okul Sporları Okullar Arası Halk Oyunları Gençler Geleneksel Dal’da il birincisi oldu.

GÜNDEM 10.05.2013 22:36:00 0
Halk oyunları ekibinden Dınkırcı’ya ziyaret
GURUR KAYNAĞIDIR
Önceki gün İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, Okul Müdürü Ercan Kınık ve Halk Oyunları Ekibi Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, “2012 – 2013 Okul Sporları Okullar Arası Halk Oyunları Gençler Geleneksel Dal’da il birincisi bir gurur kaynağıdır. Başta öğrencilerimize, velilerine, çalıştırıcılarına, okul yönetimine ve Milli Eğitim camiasına bu işe emek, destek katkı veren herkese teşekkür ediyoruz. Bize bu gururu yaşattılar bundan sonraki süreçte de başarılarının devamını dileyerek, hem bölge şampiyonasında hem de ondan sonraki süreçte hayatınızda arzu ettiğiniz başarıları elde etmenizi diliyorum.” dedi.
 
BÖLGE FİNALLERİNE KATILACAK
Önceki gün Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda yapılan yarışmanın finallerinde birinciliği elde eden, antrenör Esra Mutlu yönetimindeki Feride Mehmet Çuhacı Lisesi Halk Oyunları Ekibi, 21 Haziran tarihinde Kocaeli’de gerçekleştirilecek olan bölge finallerinde Edirne adına yarışacak.
 
Haber / Asim YAVUZ