Bir ayda 26 imar durumu düzenlendi

Kapaklı Belediyesi İmar İşleri Müdür Vekili Sedat Yaldız, önceki gün düzenlenen toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Nisan ayı çalışmalarını değerlendirdi.

GÜNDEM 7.05.2013 22:04:00 0
Bir ayda 26 imar durumu düzenlendi
18 YENİ YAPI RUHSATI
Nisan ayında 26 adet imar durumu düzenlendiğini belirten Yaldız “18 Adet Yeni Yapı, 5 Yıkım Ruhsatı düzenlendi. Başvurusu yapılan 30 adet ruhsat dosyası inceleniyor. 10 adet Ruhsat Yenilemesi yapıldı. 5 Adet Müteahhit ve Şantiye Şefi değişikliği Ruhsatı düzenlendi. 36 adet hak ediş yerinde kontrol edilerek tamamlandı. 47 adet hak ediş ödemesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yazı yazıldı. 4 adet Kat İrtifakı tamamlanmıştır. 5 Adet Mahkeme ve Banka İcra yazıları yazıldı” dedi.
 
ZEMİN ETÜDÜ RAPORLARI KONTROL EDİLDİ
Nisan ayında 24 adet zemin etüdü raporunun kontrol edildiğini kaydeden Yaldız “14 adet Zemin Etüt raporu kontrol edildi. 101 Adet Yapı Kullanma İzin Belgesi düzenlendi. 28 Adet Adres ve Numarataj işlemi yapıldı. 14 adet binanın İnşaat sigortası ödemesi bittiğinden SGK yazıları yazıldı. İnşaatı biten 26 adet binanın harç tahsili yapılabilmesi için Vergi Dairesine yazıldı. 4 Adet Cins Tahsisi tamamlandı. 6 Adet İfraz – Tevhit ve Yola Terk yapıldı. 1 adet 18. madde uygulaması yapıldı. 6 adet ifraz –tevhit ve uygulama dosyası Tekirdağ Belediyesi’ne onaya gönderildi” bilgisini verdi. Nisan ayında 3 adet Şantiye Şefi İstifasının sonuçlandığını söyleyen Yaldız, Kanal ölçümü, Stadyum Ölçümü ve Aplikasyonunun da yapıldığını belirtti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ