Sitespor U-19 Takımı ligi üçüncü sırada bitirdi

U-19 Ligi’nde mücadele veren temsilcilerimizden Sitespor U-19 Futbol Takımı 7 takımın mücadele verdiği sezonu 22 puanla üçüncü sırada tamamladı. 12 haftalık lig maratonunda yedi karşılaşmadan galibiye

SPOR 6.05.2013 00:20:00 0
Sitespor U-19 Takımı ligi üçüncü sırada bitirdi
Sitespor U-19 Futbol Takımı 22 puan toplayarak sezonu 3.sırada tamamladı.
 
SEZONA MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI
Sitespor U-19 Futbol Takımı sezonun ilk hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında maça isteksiz başlayan Sitespor U-19 Futbol Takımı kalesinde arka arkaya goller gördü. Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı bire indirmesine rağmen oyunda disiplini sağlayamayan Sitespor U-19 Futbol Takımı Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın iki golüne daha engel olamayarak karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 
VELİMEŞE’DEN FARK YEDİ
Lige iyi bir başlangıç yapamayan Sitespor U-19 Futbol Takımı ligin ikinci hafta karşılaşmasında güçlü rakibi Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’na konuk oldu. Maça çok kötü bir başlangıç yapan ve rakibi karşısında varlık gösteremeyen Sitespor U-19 Futbol Takımı arka arkaya goller kalesinde gördü. Tek kale oynayan rakibi karşısında sadece bir gol bulan Sitespor U-19 Futbol Takımı rakibinin on golüne engel olamayarak karşılaşmadan 10-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.
 
KAPAKLISPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ
İlk iki haftada aldığı mağlubiyetlerle lige kötü bir başlangıç yapan Sitespor U-19 Futbol Takımı ligin üçüncü haftasını ise bay olarak geçti. Dördüncü hafta karşılaşmasında Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya etkili başlayan Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda bulduğu golle öne geçti. Karşılaşmada öne geçen Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında farkı artırmaya çalıştı. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Sitespor U-17 Futbol Takımı ise kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi. Müsabakanın ilk devresinde gelişen karşılıklı ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı 'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 
 
DÖRT HAFTADA SIFIR ÇEKTİ
İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devrede Sitespor U-17 Futbol Takımı beraberlik için mücadele etti. Ancak istediği golü bulamadı. Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı etkinliğini sürdürdü. Rakip kaleyi ikinci gol için abluka altına alan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı  ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. Gelen golle birlikte Sitespor U-17 Futbol Takımı  oyun disiplininden tamamen koptu. Oyunun son bölümlerine doğru baskısını artıran Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı farkı açmaya çalıştı. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı son dakikalarda bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalar içerisinde başka gol olmayınca müsabaka Kapaklıspor U-17 Futbol Takımının 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 
 
İLK GALİBİYETİNİ ALDI
Taraftarına galibiyet armağan etmek isteyen Sitespor U-19 Futbol Takımı beşinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı’na konuk oldu. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen oyundan kopmayan Sitespor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda arka arkaya bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 
VELİKÖYSPOR’U GEÇTİ
Sitespor U-19 Futbol Takımı ligin altıncı hafta karşılaşmasında Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresinde kaptan Serdar’ın frikikten attığı golle öne geçen Sitespor U-19 Futbol Takımı ilk devrenin kalan dakikalarında kalesinde bir gol gördü. İkinci devrenin ortalarına doğru Burak Şamlı’nın ayağından bulduğu golle öne geçen Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak puanını altı yaptı.
 
GALİBİYETLER ARKA ARKAYA GELDİ
Sitespor U-19 Futbol Takımı ligin ilk devresinin son karşılaşmasında deplasmanda Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ile üç puan mücadelesi verdi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol ortaya koyan Sitespor U-19 Futbol Takımı bulduğu iki golle karşılaşmadan 2-0’lık üstünlük ile ayrıldı. İlk devreyi dokuz puanla tamamlayan Sitespor U-19 Futbol Takımı ikinci devrenin ilk karşılaşmasında Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk devresini Burak As’ın ayağından bulduğu golle önde tamamlayan Sitespor U-19 Futbol Takımı ikinci devre de Serdar ile bir gol bularak karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
 
BAY GEÇTİ
Üst üste dördüncü galibiyetini alan Sitespor U-19 Futbol Takımı evinde Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyamayan temsilcimiz karşılaşmadan 6-1’lik mağlubiyet ile ayrılarak haftayı puansız kapattı. Ligin onuncu haftasını ise Sitespor U-19 Futbol Takımı bay olarak geçti.
 
KAPAKLISPOR DÖRT GOLLE GEÇTİ
Sitespor U-19 Futbol Takımı ligin 11.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ile karşılaştı. Karşılaşmaya etkili başlayan Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Okan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Sitespor U-19 Futbol Takımı farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Sitespor U-19 Futbol Takımı atağında ceza sahası içinde topla buluşan Serdar şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Sitespor U-19 Futbol Takımı’nı 2-0 öne geçirdi. Sitespor U-19 Futbol Takımı ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında ilk golün sahibi Okan ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın kalan dakikalarında Serdar ile bir gol daha bularak skoru 4-0 yaptı.
 
VELİKÖYSPOR’U ZOR YENDİ
Sitespor U-19 Futbol Takımı ligin on ikinci haftasını da galibiyet ile tamamladı. Evinde Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı’nı konuk eden Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın her iki devresinde de bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Ligin on üçüncü haftasında ise Sitespor U-19 Futbol Takımı Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında üst üste bulduğu üç golle öne geçen Sitespor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda konuk ekip Veliköyspor U-19 Futbol Takımı’nın üç golüne engel olamadı. Son dakikalarda bir gol daha bulan Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 4-3’lük galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 
LİGİ ÜÇÜNCÜ SIRADA TAMAMLADI
Sitespor U-19 Futbol Takımı ligin son hafta karşılaşmasında ise evinde Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada ise 5-5’lik eşitlik ile tamamlandı. Sitespor U-19 Futbol Takımı sezonu bu sonuçla sezonu üçüncü sırada tamamladı. 14 haftalık lig maratonunda 7 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Sitespor U-19 Futbol Takımı 1 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. Dört kez de sahadan mağlubiyet ile ayrılan Sitespor U-19 Futbol Takımı attığı 29 gole karşılık kalesinde 34 gol gördü