Sitespor’un gençleri mağlubiyet ile başladı

Tekirdağ U-13 Ligi D Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı ile Sitespor U-13 Futbol Takımı ligin ilk hafta karşılaşmasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşılaÅ?

SPOR 2.05.2013 22:48:00 0
Sitespor’un gençleri mağlubiyet ile başladı
Tekirdağ U-13 Ligi D Grubu’nda ilk karşılaşmasına çıkan Sitespor U-13 Futbol Takımı haftayı mağlubiyet ile kapattı.
 
KARTALSPOR ÖNE GEÇTİ
Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya etkili başlayan takım Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı oldu. Sitespor U-13 Futbol Takımı ise ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştıran konuk ekip Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı 20.dakikada Barış ile gol bularak karşılaşmada öne geçti.
 
SİTESPOR BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ
Gelen golle birlikte büyük moral bulan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, Sitespor U-13 Futbol Takımı ise beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. Ancak savunmada hata yapmayan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı Sitespor U-13 Futbol Takımı’na gol imkanı tanımadı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
SİTESPOR MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI
Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlükle tamamlayan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı ikinci devreye de kontrollü başladı. Sitespor U-13 Futbol Takımı ise beraberlik golü için rakip kaleyi abluka altına almasına rağmen istediğini elde edemedi. Rakibini az adamla yakalayan Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı ise yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Kartalspor U-13 Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.