Kapaklı Futbol Sahası’nda çalışmalar devam ediyor

Kapaklı futbol sahası sentetik çime kavuşuyor. Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan ihale sonucunda ihaleyi kazanan firma tarafından sentetik çim saha yapım çalışmalarına başlandı.

GÜNDEM 30.04.2013 20:00:00 0
Kapaklı Futbol Sahası’nda çalışmalar devam ediyor
Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ‘’ Kapaklı, her yeni yılın, yeni bir hizmet yılı ve bu bilinçten hareketle 2013 yılını hizmetlerle donatılacak bir yıl olarak planlıyoruz. Kapaklı Stadyumunun projesi 12 bin metrekare alan üzerinde, 9 bin 515 metrekaresi sentetik çim oyun alanı ve etrafı koşu pisti olacak, 6 metrelik tel örgü ile etrafı çevrilecek ve yedek kulübeleri ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. Spora verilen desteği imkânlar dâhilin de sürdüreceğiz, geleceğin teminatı olan gençlerimizin iyi eğitim almasının sadece okullarda verilen eğitimlerle değil, aynı zamanda sportif aktivitelerle de desteklenmesi gerekmektedir. Sporunda bir eğitim dalıdır, sporun insana sağlık, ahlak ve güven katmaktadır “ dedi.
 
“BAŞARILARIN GÜZELLİĞİNE İNANIYORUZ”
Kapaklı Belediyesi olarak spora her zaman destek verdiklerini belirten Mandalı “ Biz geleceğin sağlıklı nesillerinin yetişmesinde eğitimin sporla desteklenmesinin gerekliliğine inanıyoruz. Spor, gençlerimizin yalnızca fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmakla kalmaz; onlara planlı ve düzenli bir şekilde grup çalışması yapabilme kabiliyeti de kazandırır.
Sporun, gençlerimizin geleceğine hizmet için önemli bir araçtır Amatör ruhun kuvvetine, takım çalışmasının yararlarına ve birlikte kazanılacak başarıların güzelliğine inanıyoruz. Bu sebeple de amatör sporun tüm dallarına önem veriyor ve gençlerimizi destekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
“HEMŞERİLERİMİZİ BİR ARAYA GETİYORUZ”
“Kapaklıların hizmetin en güzeline layık görerek çalışıyoruz” diyen Mandalı “ Kapaklı Belediyesi, hizmet üretebilen ve aynı zamanda sosyal alanda varlığını ispat etmiş güçlü bir belediyedir. Belediye olarak su, kanalizasyon, asfalt gibi asli görevlerimizin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif anlamda da organize ettiğimiz programlarımızla Kapaklı’lı hemşerilerimizi bir araya getiriyoruz” dedi.