İrfan Demir Şov Yaptı

İmamlıktan istifa ederek Demokratik Sol Parti’den aday olup Kapaklı Belediye Meclis üyeliğine seçilen İrfan Demir bir süre önce partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçmişti. Kamuoyunda Kapaklı Belediye Başk

GÜNDEM 28.04.2013 05:32:00 0
İrfan Demir Şov Yaptı
KATILIM ŞÖLENİNE İLGİ BÜYÜK OLDU
Kapaklı siyasetinin tanınan simalarından olan İrfan Demir ve 500 kişinin AK Parti’ye katılımı kapsamında düzenlenen Katılım Şöleni’ne AK Parti İstanbul Milletvekili Tekirdağ Koordinatörü Harun Karaca, AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Yazı, Şener Çelikayar, İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Çiçek, Hasan Karaca ve Ercan Çorbacı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Aynur Düzgünel ve Mikail Ünlü, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ruhi Özden, Salih Bezgin ve Ali Doğuş, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Veliköy Belde Başkanı Ömer Memiş, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları Yönetimi, AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.     
 
AK PARTİ ÇATISI ALTINDA TOPLANMAYA DAVET ETTİ
Katılım Şöleni’nin açılış konuşmasını AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan yaptı. Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir ve 500 yeni üyenin partiye katılımı için bir araya geldiklerini söyleyen Ali Osman Orhan, “İrfan hocamız bizim partide olmasa da bizimle iç içeydi. Onun katılımıyla partimiz daha da güçlendi” dedi. Geleceğini düşünen ve vatanını, milletini seven herkesi AK Parti çatısı altında toplanmaya davet eden Orhan, ilk seçimlerde Kapaklı’yı AK Belediyecilik anlayışı ile buluşturmak istediklerini kaydetti. 
 
UTANMASALAR KAPAKLI’YI BİZ İLÇE YAPTIK DİYECEKLER
Kapaklı’nın ilçe olması için Çerkezköy’e bağlı bir teşkilat olarak ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Ali Osman Orhan, “Muhalefet, Çerkezköy’den korktuğumuz için Kapaklı’nın ilçe olmasına karşı çıktığımızı söylüyor. Utanmasalar Kapaklı’yı biz ilçe yaptık diyecekler” ifadelerini kullanarak, Kapaklı’nın ilçe olmasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kapaklı halkına bir hediyesi olarak değerlendirdi.
 
TEŞKİLATSIZ BELEDİYE ANLAYIŞINI YIKACAĞIZ
Büyükşehir’in bölge için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Ali Osman Orhan, “Çok fazla hizmete ihtiyacımız var” diyerek bu hizmetlere ancak ve ancak AK Belediyecilik anlayışı ile ulaşılabileceğini ileri sürdü. Yapılan çalışmalar neticesinde üye sayılarının hızla arttığını söyleyen Ali Osman Orhan, marifetin iltifata tabi olduğunu belirterek, 100 üyeden fazla kayıt yaptıran partililere teşekkür etti. Kapaklı’daki teşkilatsız belediye anlayışını yıkacaklarını söyleyen Orhan, ilçede AK Belediye’yi kuracaklarını ve Kapaklı halkını Ak hizmetle buluşturacaklarını sözlerine ekledi. 
 
81 İLE HİZMET ETMEK İÇİN GELDİK
Bu tür katılımların AK Parti’ye güç kattığını ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ise, “Partimiz 81 ile hizmet etmek için gelmiş bir partidir” diyerek, kapılarının herkese açık olduğunu ve isteyen herkesin AK Parti’de siyaset yapabileceğini ifade etti. AK Parti’nin temposuna ayak uydurmanın güçlüğüne dikkat çeken Demirbağ, “AK Parti’nin temposuna ayak uydurmaya göz kesen tüm kardeşlerimizi partimizde siyaset yapmaya davet ediyoruz” dedi.
 
BU VATAN TOPRAKLARINDA BİR DEVRİM YAŞIYORUZ
Alaettin Demirbağ’ın ardından konuşan AK Partili İrfan Demir ise, konuşmasına okuduğu ‘Sevgili’ adlı şiirle başladı. Türkiye’de büyük bir değişim yaşandığına dikkat çeken Demir, “Bu vatan topraklarında bir devrim yaşıyoruz” diyerek, tarihe altın harflerle yazılacak bir döneme tanıklık ettiklerini ifade etti. Ülkenin her alanda adeta şaha kalktığını söyleyen Demir, ekonomide, sağlıkta, sosyal devlet anlayışında ve eğitimde ciddi atılımlar gerçekleştiğini sözlerine ekledi.
 
DURMAK YOK YOLA DEVAM
Bahse konu devrimin Tekirdağ ve Kapaklı’da da gerçekleştiğini, Tekirdağ’ın Büyükşehir, Kapaklı’nın ise ilçe olduğunu belirten İrfan Demir, bölgede yaşayan herkesin AK Parti hükümetine bir teşekkür borcu olduğunu söyleyerek, “Bu borç ancak ve ancak 30 Mart 2014’te Büyükşehir ve Kapaklı’yı AK Parti’ye kazandırarak ödenebilir” dedi. AK Parti’nin bir neferi olmak için hazır olduğunu söyleyen İrfan Demir, “Geleceğimiz aydınlık. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla durmak yok yola devam” dedi.
 
HALK, TRAKYA’DA DA UYANMAYA BAŞLADI
Programın devamında söz alan AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şener Çelikayar ise “Aziz millet için çıktığımız bu yolda sevdamızı haykırmaya devam edeceğiz” diyerek, İrfan Demir ve 500 yeni üyenin partiye katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Partiye katılan 500 üyenin heyecanını paylaşmak için Kapaklı’ya geldiğini belirten Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan da “AK Parti tüm Türkiye’nin, milletin partisidir. AK Parti’yi bu millet kurdu. Her seçim oy oranını daha da arttırarak Türkiye’nin partisi olduğunu ispat etti.” diye konuştu. AK Parti’nin 81 ilde teşkilatı olduğunu ve 79 ilden de milletvekili çıkardığını söyleyen Şenol Gürşan, halkın ülkenin büyük bölümünde olduğu gibi Trakya’da da uyanmaya başladığını ifade etti.
 
KAPAKLI HALKI BİZİ HER ZAMAN BAĞRINA BASMIŞTIR
Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut ise, “Kapaklı halkı bizi her zaman bağrına basmıştır” diyerek Kapaklı’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geleceğin Türkiye’sinin daha da aydınlık olacağını kaydeden Ziyaeddin Akbulut, bu uğurda yapılan çalışmaların meyvelerinin toplanmaya başlandığını ifade etti. 
 
GAZZE BAYRAM YERİNE DÖNECEK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyadaki tüm mazlumların sesi olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İstanbul Milletvekili ve AK Parti Tekirdağ Koordinatörü Harun Karaca ise, “Başbakanımız, Somali’deki, Gazze’deki, Myanmar’daki mazlumların acısını içinde hissediyor. Oradaki insanlar da bunun farkında olduğu için kendisine büyük sevgi besliyorlar” dedi. Başbakan’ın önümüzdeki günlerde Gazze’ye gideceğini ifade eden Karaca, “Göreceksiniz ki Başbakanımız oraya gittiği zaman Gazze adeta bayram yerine dönecek” diye konuştu.  
 
GÖZ RENKLERİMİZ FARKLI AMA GÖZYAŞLARIMIZIN RENGİ AYNI
Son üç aydır ülkede şehit cenazesi olmadığına dikkat çeken Harun Karaca, “İnşallah bundan sonra da olmayacak. Artık dağlar kalleşlikten değil kardeşlikten yanadır. Gözlerimizin renkleri farklı olabilir fakat hepimizin gözyaşlarının rengi aynıdır” ifadelerini kullandı. Karaca konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bir önceki seçimlerde ülke genelinde yüzde 50 oy alan partimiz, Tekirdağ’da yüzde 36 oy aldı. Başbakanımız Tekirdağ’dan yüzde 14’lük bir alacağımız olduğunu söyledi. Ben de bu alacağımızı tahsil etmeye geldim”
 
AK PARTİ’NİN HİZMETLERİNİ ANLATMAK GÜNLER SÜRER
Katılım Şöleni’nin son konuşmasını ise AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur yaptı. AK Parti’nin hizmetlerini anlatmanın günler süreceğini belirten Kambur, Tekirdağ için yapılan en büyük hizmetin ise Büyükşehir olduğuna dikkat çekti. AK Parti’de siyaset yapmanın hem çok kolay hem de çok zor olduğunu ifade eden Ahmet Kambur, “Çok kolay çünkü AK Parti Türkiye’nin en köklü ve en güçlü iktidar partisidir. Çok zor çünkü AK Parti’de siyaset yapacak kişi yoğun tempodan dolayı işinden ve eşinden fedakarlık yapmak zorunda kalıyor” dedi.
 
2,5 DÜNYA LİDERİ VAR
Dünya üzerinde kabul gören sadece 2,5 dünya lideri olduğunu belirten Ahmet Kambur, “Bunlardan ilki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, ikinci Rusya lideri Vlademir Putin ve buçuğu da Barack Obama’dır” dedi. İrfan Demir’in yuvaya döndüğünü söyleyen Kambur, partiye katılan 500 kişiye hoş geldiniz dedi.
 
ROZETLER TAKILDI
Konuşmaların ardından rozet takma törenine geçildi. İrfan Demir’e rozetini AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur taktı. Rozet Takma Töreni’nde daha sonra 500 yeni üye adına Bilal Acar, Cemil Temir, Ahmet Kaya, Kemal Aldemir, Turgut Oğuz, Serdar Ergül, Mehmet Eraslan, Ferhat Gül ve Sadık Anagök’e rozetleri takıldı.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ