“Zamanı gelmişti”

Keşan Belediyesi, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarları Odası ile Keşan Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın işbirliğinde hayata geçirilmesi planlanan semt pazarlarında mutlu

GÜNDEM 28.04.2013 03:28:00 0
“Zamanı gelmişti”
İLK PAZAR KURULDU
Keşan’ın ilk semt pazarı, Çamlıkent Cami arkasındaki Hüseyin Yazır Caddesi’nde kuruldu. İlk gün esnafa yardımcı olan Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz ile Keşan Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İsmail Yüksel, semt pazarlarının hem esnafa hem de Keşan halkına hayırlı olmasını diledi.
 
OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ
Semt pazarını Pazaryeri Komisyonu Başkanı ve Keşan Belediye Meclisi Üyesi Yılmaz Karataşoğlu ile gezerek hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet eden Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, “Keşan’da ilk defa semt pazarlarını açıyoruz. Zamanı gelmişti artık. Pazaryeri projesini hayata geçirmeye başladığımızda bu ihtiyaç iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı ve şimdi kurulmasının tam zamanı. Esnafımızın da bu konuda talebi vardı. İlk hafta olduğu için hem esnaf hem de vatandaş için biraz alışma süresine ihtiyacımız olacak. Diğer bölgemizdeki semt pazarını da salı gününden itibaren hizmete sokacağız ve bu pazarlar yavaş yavaş oturacak. Her iki taraftan da olumlu tepkiler almak sevindirici.” dedi. Semt Pazarı’nda alışveriş yapan bölge sakinleri de Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’a semt pazarlarını hayata geçirdiği için teşekkür etti. Semt pazarları perşembe günleri Çamlıkent Cami arkasındaki Hüseyin Yazır Caddesi’nde, salı günleri ise Aşağı Zaferiye Mahallesi Ahmet Gücüyener Caddesi’nde Toprak Mahsulleri Ofisi binalarının bulunduğu alanda kurulacak.
 
Haber / Cihangir ARIK