ETSO’da iş sağlığı güvenliği anlatılacak

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 30.06.2012 tarih ve 28339 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanunla, bütün çalışanlar ve işyerleri kapsama alındı;

GÜNDEM 28.04.2013 02:55:00 0
ETSO’da iş sağlığı güvenliği anlatılacak
SORULARA CEVAP BULACAKLAR
Bu Kanunun ülkemizde etkin bir şekilde uygulanması açısından getirdiği yükümlülüklerin ilgili taraflara anlatılmasının büyük önem taşıdığını belirten Edirne Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, “Biz Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu kanun ile ilgili en yetkili makamlar tarafından bilgilendirilmemiz için gerekli girişimlerde bulunarak bu bilgilendirme toplantısının Odamız da gerçekleşmesini sağladık. iş adamalarımız için son derce önemli olan bilgilendirme seminerinde, üyelerimiz tüm sorularına cevap bulacaklarına inanıyoruz” dedi.
 
SEMİNER DÜZENLENECEK
Bu çerçevede; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda 29 Nisan Pazartesi günü 09:30-12:30 saatleri arasında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meriç Toplantı Salonunda "6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” hakkında bilgilendirme semineri düzenlenecek.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ