Motorcular Edirne’yi istila Etti

Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen yüze yakın motosiklet tutkunu Edirne’de buluştu. ‘Trakya İki Teker Buluşması’ kapsamında bir araya gelen motosikletli grup vatandaşların şaşkın bakış

GÜNDEM 24.04.2013 21:46:00 0
Motorcular Edirne’yi istila Etti
Edirne Belediye Başkanlığı’nın desteği ile Kırklareli Motosiklet Kullanıcıları Derneği’nin organizasyonunda ‘Trakya İki Teker Buluşması’ Edirne’de yapıldı. Buluşmaya Trakya genelindeki motosiklet tutkunlarının yanı sıra Bulgaristan ve Yunanistanlılarda motosikletleriyle gelerek gruba dahil oldu. Değişik markalardaki motosikletleriyle Selimiye Camii’nin önünde buluşan motosiklet tutkunları, ardından şehir turu yaptı. Şehir turunun ardından öğle yemeği için Kırkpınar Güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi alanında toplanan motosiklet sürücüleri, burada birbirleriyle kaynaştı ve motosiklet kullanımı güvenliği ve sorunları hakkında bilgi alışverişi yaptı.
 
ŞEHİR TURU ATTIK
Tanışma ve kaynaşmak için motosiklet tutkunlarıyla Edirne’de buluştuklarını belirten Kırklareli Motosiklet Kullanıcıları Derneği Başkanı Şenol Uçan, “Davet üzerine Edirne’ye geldik ve birlikte şehir turu attık. Burada motosiklet kullanımı ve sorunları hakkında birlikte bilgi alışverişi yapacağız”dedi.