Sitespor Kapaklıspor’u dört golle geçti 4-0

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda Kapaklı derbisinde Sitespor U-19 Futbol Takımı ile Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor U-19 Futbol

SPOR 17.04.2013 19:18:00 0
Sitespor Kapaklıspor’u dört golle geçti 4-0
Tekirdağ U-19 Ligi’nde 11.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı’nı 4-0 mağlup eden Sitespor U-19 Futbol Takımı puanını 15 yaptı.
 
17.00’DE BAŞLADI
Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu 11.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ile Sitespor U-19 Futbol Takımı Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya geldi. Salı günü saat 17.00’de oynanan karşılaşmaya Sitespor U-19 Futbol Takımı etkili başladı. İlk dakikalarda yapılan ataklardan gol sesi çıkmadı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı oyuna ortak olmaya çalışsa da istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İleri de istediği gibi çoğalamayan Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı kalesinde de tehlikeler yaşamaya başladı.
 
SİTESPOR ÖNE GEÇTİ
Ataklarını hızlandıran Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Okan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan Sitespor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. İlk devrenin ilerleyen dakikalarına doğru Sitespor U-19 Futbol Takımı rakibi karşısında ağırlığını hissettirmeye başladı. Sağlı sollu ataklarla Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı kalesinde ikinci golü aradı.
 
KAPAKLISPOR OYUNDAN DÜŞTÜ
Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Sitespor U-19 Futbol Takımı farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Sitespor U-19 Futbol Takımı atağında ceza sahası içinde topla buluşan Serdar şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Sitespor U-19 Futbol Takımı’nı 2-0 öne geçirdi. Arka arkaya kalesinde gördüğü gollerin ardından oyun disiplininden kopan Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda istediğini elde edemedi.
 
15 PUANA YÜKSELDİ
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Sitespor U-19 Futbol Takımı fark mücadelesi verirken, Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ise farkı indirmeye çalıştı. Rakibini az adamla yakalayan Sitespor U-19 Futbol Takımı ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında ilk golün sahibi Okan ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın kalan dakikalarında Serdar ile bir gol daha bularak skoru 4-0 yaptı. Karşılaşmanın son bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Sitespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan 4-0’lık üstünlükle ayrılmasını bildi. Elde ettiği galibiyet ile puanını 15 yapan Sitespor U-19 Futbol Takımı ligde üçüncü sıraya yükseldi. Müsabakanın son on dakikasında Sitespor U-19 Futbol Takımı’nda U-13 Futbol Takımı’ndan üç futbolcu ilk kez Sitespor forması giydi.