Kapaklıspor U-19 farklı mağlup 1-6

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ligin onuncu hafta karşılaşmasında deplasmanda Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Velimeşe Sa

SPOR 16.04.2013 22:33:00 0
Kapaklıspor U-19 farklı mağlup 1-6
Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda haftaya ikinci sırada giren Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı rakibine farklı mağlup oldu.
 
KAPAKLISPOR DEPLASMANA ÇIKTI
U-19 Ligi C Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ligin onuncu hafta karşılaşmasında Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Velimeşe Sahası’nda Cumartesi günü saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile çıktı. Karşılaşmaya her iki ekip de kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekibin de geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen bölümlere doğru Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı etkinliğini artırdı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan ev sahibi ekip baskısının sonucunu alarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.
 
HAKİMİYETİ KAYBETTİ
Gelen şok golün ardından çabuk toparlanan temsilcimiz golden kısa bir süre sonra beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Tolga ceza sahası dışında rakibi tarafından düşürüldü. Topun başına geçen Tolga mükemmel bir gole imza atarak skoru eşitledi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında temsilcimiz etkinliğini kaybetti. Organize ataklarla etkili olan ev sahibi ekip geliştirdiği atakta bir gol daha bularak karşılaşmada tekrar öne geçti.
 
İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI
Rakibi karşısında 2-1 mağlup duruma düşen Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı beraberlik için mücadele etmeye başladı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerine Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı 2-1 mağlup girdi. Rakibi karşısında saha avantajını skor avantajını da ekleyen Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı üçüncü gol için yüklendi. Yine Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nın etkili geldiği anda Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı savunması tehlikeyi uzaklaştıramadı. Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı sonuca giderek aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Üçüncü golün ardından Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı oyun disiplininden koptu. Bunu iyi değerlendirmek isteyen Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı dördüncü gol için yüklendi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nın 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 
FARK GİDEREK AÇILDI
Karşılaşmanın ikinci devresine Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nın 3-1’lik üstünlüğü ile girildi. İkinci devreye baskılı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. İki farklı önde olmanın avantajını değerlendiren Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kalede dördüncü golü aradı. Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı kontra ataktan bulduğu golle aradaki skor farkını üçe çıkardı. Bu golle birlikte de oyun kontrolü tamamen Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nın eline geçti. Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı müsabakanın kalan dakikalarında farkın daha da açılmaması için mücadele verirken başarılı olamadı. Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı beşinci golü bularak farkı dörde çıkardı.
 
KAPAKLISPOR MAĞLUBİYET İLE AYRILDI
Son bölümlere doğru Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı geliştirdiği ataklarda farkı indiremedi. Kalan dakikalarda Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı kalesinde bir gol daha kaydeden Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı skor farkını beşe çıkardı. Müsabakanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nın 6-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 22 yapıp liderliğini devam ettirirken, Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı ise 15 puanla üçüncü sıraya geriledi.