Fuhuş operasyonuna 7 tutuklama

Keşan'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan, 19 şüpheliden 7'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÜNDEM 15.04.2013 21:08:00 0
Fuhuş operasyonuna 7 tutuklama
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, Büyük Cami Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde faaliyet gösteren 4 eğlence mekanına eş zamanlı operasyon düzenlendi.
 
OPERASYON DÜZENLENDİ
Operasyonda, işyeri işletmecileri, sorumlu müdürler ve çalışanların da aralarında olduğu Arif D. (49), Özkan D. (31), Rayif D. (57), Ferdi D. (34), Yaşar K. (51), Süleyman T. (32), Kadir Y. (25) ve Abdullah G. (53) ile fuhuş yaptıkları öne sürülen Gürcistan uyruklu 11 kadın gözaltına alındı.
 
MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 19 şüpheli, ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan şüphelilerden Arif D., Özkan D., Rayif D., Ferdi D., Yaşar K., Süleyman T. ve Kadir Y., 'fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek' suçlarından tutuklanarak Keşan Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Abdullah G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gürcistan uyruklu kadınlar ise sınır dışı edilmek üzere Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Yabacılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Gökhan TEKER