Tekirdağspor’a galibiyet yetmedi

Bölgesel Amatör Lig 25.haftasına 49 puanla ikinci sırada giren Tekirdağspor hafta sonunda evinde Lüleburgazspor’u konuk etti. Rakibini 3-0’lık mağlup etmesine rağmen Tuzlaspor’un da İncirlispor karşısında

SPOR 15.04.2013 20:14:00 0
Tekirdağspor’a galibiyet yetmedi
Pazar günü Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayan karşılaşmaya Tekirdağspor etkili başladı İlk dakikalardan itibaren taraftarının desteği ile etkili hücumlar geliştiren Tekirdağspor karşılaşmanın yedinci dakikasında galibiyet golünü buldu. Sağ kanattan etkili gelen Tekirdağspor’da yapılan ortayı iyi takip eden tecrübeli golcü Birol topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.
 
BİROL SAHNEYE ÇIKTI
Maça fırtına gibi başlayan ve bulduğu golle büyük moral bulan Tekirdağspor ataklarını devam ettirdi. Konuk ekip Lüleburgazspor ise ilk dakikalarda savunmadan çıkmakta zorlandı. Ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor 15.dakikada farkı ikiye çıkardı. Organize gelişen Tekirdağspor atağında defansın arkasına iyi sarkan ilk golün sahibi Birol kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı.
 
İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI
İlk on beş dakikada bulduğu iki golle rahatlayan ev sahibi ekip Tekirdağspor ilk devrenin kalan dakikalarında kontrollü bir futbol ortaya koydu. Konuk ekip Lüleburgazspor ise farkı indirmek için geliştirdiği ataklarda Tekirdağspor savunmasını geçmekte zorlandı. Tekirdağspor karşılaşmanın 42.dakikasında Mehmet Yılmaz’ın ayağından bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 3-0’lık üstünlük ile tamamladı.
 
TARAFTARDAN JEST
Bulduğu üç gole rağmen sayısız gol fırsatını da değerlendiremeyen Tekirdağspor , Tuzlaspor’un  İncirlispor’u evinde 3-0 mağlup etmesiyle şampiyonluk iddiasını kaybetti. Bu sonuçla Bölgesel Amatör Lig 11. grup şampiyonu Tuzlaspor oldu. Tekirdağspor bu galibiyetle puanını 52 ye çıkartarak ikinci sıradaki yerini korumuş oldu. Tekirdağ spor, ligin son haftasında İstanbul deplasmanında Bağcılarspor’a konuk olacak. Öte yandan Tekirdağspor taraftarı maç sonu Tekirdağspor Sosyal Tesisleri önüne gelerek, şampiyon olamamanın üzüntüsünü yaşayan Tekirdağspor’lu teknik heyet ve sporculara tezahüratlarıyla destek oldu.