Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı

Çorlu Kent Konseyi’nin nisan ayı genişletilmiş yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının açılışında Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, son bir ayda yapılan çalÄ?

GÜNDEM 14.04.2013 16:58:00 0
Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı
YAPILACAK ÇALIŞMALARI ANLATTI
Çorlu Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin yanı sıra TEMA Çorlu, Çorlu Sakatlar Derneği, Çorlu Kültür-Sanat Derneği, Çorlu Yardım Sevenler Derneği, KASAİD ve Çorlu Çevre Gönüllüleri Derneği’nin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantının açılışında Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin başkanlığına seçilen Onur Önal, yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı.
 
DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Toplum Destekli Polis Büro Amirliği’nden Songül Cebeci ve Eşref Hasgül, görevli oldukları kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Perin, çalışmalarıyla ilgili deneyimlerini paylaştı. Çini ve Hat Sanatçısı Ferize Şen Balkı, Çorlu’nun çeşmeleriyle ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra Çorlu Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosu, Başkan Ramadan Cesur tarafından katılımcılara takdim edildi. Daha sonra sunum yapan konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN