Edirnespor taraftarı ile buluşuyor

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, üç maçlık deplasman serisinin ardından seyircisiyle buluşuyor. Birinci lig hedefiyle yola çıkan Edirnespor, Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi 2'nci tur yedinci haftasında B

SPOR 12.04.2013 19:56:00 0
Edirnespor taraftarı ile buluşuyor
 Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, 14 Nisan Pazar günü saat 17.00'de Mimar Sinan Spor Salonu'nda Burhaniye Belediyesi ile karşılaşacak. E Grubu'nda Final 6'ya yükselme mücadelesi veren ve 6 maçta 4 galibiyeti 2 de mağlubiyeti bulunan Edirnespor'da tek hedef galibiyet.
 
“GALİBİYET İSTİYORUZ”
Burhaniye Belediyesi maçı öncesi kulüp adına bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Liznak, geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan farklı galibiyetin memnuniyet verici olduğunu belirterek 1.Lig iddiasının aynen devam ettiğini ve mutlaka final grubuna katılacaklarını belirtti. Liznak, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında Balçova Belediyesi Termal karşısında alınan farklı galibiyet bizi oldukça memnun etti. Bir süredir süren sakatlıklarımızdan sonra ilk kez tam kadro bir maça çıkabildik ve farklı kazandık. Farklı kazanmanın yanında memnun edici bir diğer durum da oyuncularımızın hırsı ve tümünün skora katkı vermesiydi. Burhaniye Belediyesi karşısında da güzel bir oyun sergileyip galip gelmek ve hedefimizde ilerlemek istiyoruz. Final  ipini göğüslemek için 4 maçımız kaldı ve taraftarımızın da yoğun desteği ile bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi. E Grubu'nda topladığı 10 puanla üçüncü sırada yer alan Edirnespor'da Burhaniye Belediye maçı öncesi sakat ve eksik oyuncu bulunmuyor.