Avantaj elde etmek istiyoruz

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin takım kaptanı Bekir Yarangüme, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını kazanıp, ligde kalmak için önemli bir avantaj elde etmek istediklerini belirtti.

SPOR 12.04.2013 19:36:00 0
Avantaj elde etmek istiyoruz
 Yarangüme, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Mersin Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.
Mersin ekibi ile oynayacakları maçın kendileri için son derece önemli olduğunu belirten Yarangüme, "Onlar için de son derece önemli bir maç. Alt sıraları çok ilgilendiren bir maç olacak. Eminim ki, hiçbir takım buralarda olmak istemezdi, biz de aynı düşüncedeyiz. Bu tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak istiyoruz. Onun için de bu maç çok iyi bir fırsat. Umarım Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını kazanıp, ligde kalmak için önemli bir avantaj elde edeceğiz" dedi.
 
TAKIM İYİ DURUMDA
Yarangüme, oyuncuların moralinin son derece iyi olduğunu, taraftarların desteğinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek sözlerini tamamladı.Oyunculardan Yunus Emre Sonsırma ise Mersin Büyükşehir Belediyesi maçından galibiyetle dönmek istediklerini vurgulayarak, şunları söyledi:"Maçı kazanmamız halinde rahatlayacağız. İyi çalıştık. İyi de defans yaparsak, maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah da öyle olur. Takımın moral ve motivasyonu gayet iyi durumda. Takımda arkadaşlık her zaman iyi durumda. Ağabeylerimiz sağ olsunlar bize yardımcı oluyorlar. İnşallah hep birlikte birlik olarakMersin Büyükşehir Belediyesi maçını da kazanacağız” diye konuştu.
 
TARAFTARDAN BAKLAVALI DESTEK
Öte yandan, Olin Edirne'nin Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki antrenmanını izleyenEdirne Basketbol Taraftarları Derneği üyesi bir grup, antrenmanın ardından baş antrenör Gökhan Taştimur ve oyunculara baklava ikram ederek Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında başarılar diledi.