Bakan Yazıcı esnafla bir araya geldi

“Kolay Ticaret Büyük Türkiye Projeleri” tanıtım toplantısına katılmak üzere önceki gün Tekirdağ’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı toplantının ardından valiliği ziyaret

GÜNDEM 12.04.2013 00:05:00 0
Bakan Yazıcı esnafla bir araya geldi
İLK ZİYARET VALİLİĞE
Valilik önünde Vali Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi, Ziyaeddin Akbulut ve il protokolü tarafından karşılanan Bakan Hayati Yazıcı tören mangasını selamladıktan sonra Valiliğe geçti. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Hayati Yazıcı, Vali Ali Yerlikaya’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
BELEDİYEYİ DE ZİYARET ETTİ
Valilik ziyaretinden sonra Tekirdağ Belediyesine geçen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’yı, belediye binası önünde Başkan Op. Dr. Adem Dalgıç ve belediye yetkilileri karşıladı. Ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, belediye çalışmaları hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’ya bilgi verdi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da; Tekirdağ’ın büyükşehir olduğunu ve bundan sonra mevcut imkanları, sanayisi ve yapılacak yatırımlarla adından daha çok söz ettiren bir şehir olacağını ifade ederek çalışmalarında Başkan Dalgıç’a kolaylıklar diledi.
 
POLİS BAYRAMI ZİYARETİ
Bir dizi ve toplantı ve ziyaret için Tekirdağ’a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıldönümünde İl Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret etti. Emniyet müdürlüğüne gelişinde Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve müdürlük amirleri tarafından karşılanan Bakan Yazıcı, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve personelin 10 Nisan Polis Bayramı’nı kutladı.
 
ESNAFI ZİYARET ETTİ
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı beraberinde Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut ile birlikte Hükümet Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ve esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Tekirdağ ziyaret programında son olarak Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünü Vali Ali Yerlikaya, Milletvekilleri Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut ile birlikte ziyaret etti.
 
Haber / Gökhan TEKER