Bölgeye pazar oluşturuyorlar

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO)Yönetici ve yetkilileri, dünya değirmencilik sektörü başta olmak üzere, hububat ve bakliyat sektörünün en önemli uluslararası buluşma platformu İDMA Fuarı'nda stant a?

GÜNDEM 10.04.2013 22:43:00 0
Bölgeye pazar oluşturuyorlar
FUARDA ZİYARET ETTİLER
İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı İDMA’da stant açarak ürünlerini uluslararası platformda tanıtan Keşan TSO üyesi Yaşar Makina Sanayi Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Yusuf Polatcan ile Multigrain Group (Çeltik ve Pirinç Sanayi) Yetkilisi Turgay Yetiş'i fuarda ziyaret eden Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Koru ve oda üyeleri Uygar Group Yetkilisi İsmail Boz, Aktif Tarım Yetkilisi Ahmet Kösel ile Eren Oto Lastik Ticaret Yetkilisi Ahmet Eren fuar ile ilgili bilgi aldılar.
Dünya değirmen makineleri sektörünün en büyük markalarının, son yeniliklerini bu fuarda sergilediğini dile getiren Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Koru “Başta dünya değirmencilik sektörü olmak üzere, hububat ve bakliyat sektörünün tüm temsilcileri, 2 yılda bir İstanbul’da düzenlenen sektörün en önemli uluslararası buluşma platformu İDMA'da bir araya geliyor. Oda üyelerimizin de böyle bir platformda teknoloji ve ürünlerini tanıtarak bölgemize pazar oluşturması gurur verici. Dünyanın 120 ülkesinden gelen binlerce profesyonel sektör temsilcisini, hububat ve bakliyat teknolojileri alanında dünyanın en büyük markalarıyla buluştuğu bu günlerde bizlerde oda olarak üyelerimizin yanında olmak ve onlara destek vermek istedik” DEDİ.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN