“Herkese gerekli cevabı sahada verdik”

Bölgesel Amatör Lig’de 24.hafta hafta karşılaşmasında Tuzlaspor ile puanları paylaşan Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz basın açıklaması gerçekleştirdi. Stres altında bir karşılaş

SPOR 10.04.2013 20:58:00 0
“Herkese gerekli cevabı sahada verdik”
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz haftalık düzenlediği basın toplantısında Tuzlaspor maçını değerlendirdi.
 
ASLANLAR GİBİ MÜCADELE ETTİK
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Kulüp menejeri Ergun Uncuoğulları ile kulüp binasında önceki gün basın toplantısı düzenledi. Saat 11.00’de başlayan toplantıda Tuzlaspor karşılaşması hakkında değerlendirmede bulunan Korkmaz “ Ligde herkesin merakla beklediği karşılaşmayı hafta sonunda geride bıraktık. Tüm gözlerin bizim üzerimizde olduğu karşılaşmada çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Bizlerde hem takım hem de kulüp olarak stres altındaydık. Allaha şükür hiçbir şaibeye izin vermeden aslanlar gibi mücadele ederek karşılaşmadan 1 puanla ayrılmayı bildik “ dedi.
 
 
HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Tuzlaspor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu belirten Korkmaz “ Çerkezköyspor lider karşısında gerçek gücünü göstermiştir. 3.Lig’e çıkan takımın oynadığı futbol ile düşmemek için oynayan takımın futbolunu herkes seyretti.
Bu karşılaşmada başta futbolcu arkadaşlarımı sergiledikleri üstün mücadeleden dolayı ve bizleri hiçbir zan altında bırakmadıkları için hepsine yürekten teşekkür ediyorum.Tribünleri hınca hınç dolduran ve maç boyunca susmadan bizleri destekleyen taraftarlarımıza da kulübümüz ve Çerkezköyspor adına yürekten teşekkür ediyorum.Karşılaşmayı izlemeye gelen Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
“BENİ DÜŞMAN İLAN ETTİLER”
Ligde Tuzlaspor’un büyük avantaj elde ettiğini belirten Korkmaz “ Bu haftadan sonra 3.lige çıkacak takım hemen hemen beli olmuş oldu. Bizim bu hafta Tuzlaspor’dan puan almamıza rağmen, Tekirdağ’ın da Edirne Gençlikspor karşısında puan kaybetmesi Tuzlaspor takımına avantaj sağladı. Ligin ilk devresinde kendi evimizde konuk ettiğimiz Tekirdağspor maçında yaşanan üzücü olaylar nedeniyle beni Tekirdağ ve Trakya düşmanı ilan etmişlerdi. Tekirdağ’da oynanan karşılaşmada da kendisini bilmez kişiler bana çirkin söylemlerde bulunmuştu. Bu olayları sineme çektim ve asla kin beslemedim. Kimse unutmasın ki ben herkesten daha fazla Çerkezköylü ve Trakyalıyım. Bunun ispatı da 3 sezondur gecemi gündüzüme katıp, maddi manevi yıpranıp Çerkezköyspor için mücadele etmemdir” diye konuştu.
 
OYUNCULARIMIZ CEVABI VERDİ
Ligde mücadele eden Trakya takımlarına sonuna saygı gösterdiklerini belirten Korkmaz “
Benim içinde Trakya düşmanlığı olsa gider Erzurumspor’a hizmet ederdim. Bu haftaki maçlardan sonra kimin Trakya dostu ve düşmanı olduğu ortaya çıkmış oldu. Trakya’nın bir takımın başkanı yaptığı açıklamada Trakya takımlarının birbirine destek olması gerektiğini ve bir takımın üçüncü lige çıkması gerektiğini söylemiş, üçüncü lige biz çıkamazsak bile Tekirdağ çıksın ifadelerini kullanmıştır. Bu hafta o kişinin söylediklerini ise sadece dilde ve siyasi bir düşünce olduğunu gördük. Bu hafta trakya ya en büyük düşmanlığı onlar gösterdiler. Biz sezon başından beri Çerkezköyspor için mücadele ederek kendi hesaplarımızı yaptık. Biz kimsenin maşası olmadık. Bu haftada kendimiz, onurumuz ve şerefimizi terimizin sonuna kadar verdik. Allaha şükürler olsun tüm söylentilere futbolcularımız gerekli cevabı verdi” dedi.
 
DESTEK VERİLMESİ GEREKİYOR
Kongrenin Mayıs ayında olacağını belirten Korkmaz “ Yapılacak kongre inşallah herkese hayırlı olur ve iyi bir yönetim gelir. Çerkezköyspor’un sağlam bir yönetim ile artık profesyonel ligde yer alması gerekiyor. İnşallah gerek Çerkezköy Belediyesi’nden gerekse Organize Sanayi Bölgesi’nden gereken destek verilip güçlü bir yönetimle birleşerek Çerkezköyspor hak ettiği yere gelir” diye konuştu.
 
PROJESİ BİTTİ
Çerkezköy’ün en kısa zamanda yeni bir stadyuma kavuşacağını söyleyen Korkmaz “Belediye başkanımız Ali Ertem’le yapmış olduğumuz görüşmelerden sonra yeni stadın en kısa zamanda yapılacağı müjdesini aldık. Stadyumun projesinin bittiği ve projenin ise Gençlik spor Müdürlüğüne teslim edilmiş. Projenin onaylanmasının ardından da çalışmalara en kısa zamanda başlanacağını Belediye Başkanımız bize iletti. Yeni stat yapıldıktan sonra tüm sorunlar çözülecek ve insanlar artık Kapaklı’ya değil Çerkezköy’e çocukları ile birlikte gönül rahatlığı içine karşılaşmaları izleyebilecekler” dedi.