Belediyeden eğitime bir destek daha

İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu’nun bazı ihtiyaçlarını gidermek ve okulun son durumu hakkında bilgi edinmek amacıyla okula ziyarette bulunan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Özkan ve Mustafa Serat, O

GÜNDEM 9.04.2013 22:17:00 0
Belediyeden eğitime bir destek daha
 Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Özkan ve Mustafa Serat, önceki gün saat 15.00’da İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu’nu ziyaret etti. 
 
OKULUN EKSİKLERİ GİDERİLDİ
  Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Aziz Özkan ile Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat’ın, İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu’nun durumu hakkında bilgi aldığı ziyarette, okulun bazı ihtiyaçları da giderildi. Kapaklı Belediyesi tarafından İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu’na 1 adet  fotokopi makinesi, 1 adet telefon santral kartı, 2 adet kablosuz mikrofon, 2 adet makam koltuğu ve 25 adet de misafir sandalyesi teslim edildi. 
 
EĞİTİME İLGİNİZ HERKESİN MALUMU
Kapaklı Belediyesi’nin eğitime olan ilgisinin taraflı tarafsız herkesin malumu olduğunu söyleyen İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu Müdürü Mehmet Onovluk, “Ne zaman ve ne şekilde olursa olsun, Belediyemiz bugüne kadar hiçbir yardım talebimizi geri çevirmemiştir” dedi ve desteklerinden dolayı Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti. İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu’nun adeta dökülür halde olduğunu fakat Kapaklı Belediyesi’nin destekleri ile tadilatının yapıldığını belirten Onovluk, okulun kanalizasyon ile ilgili sorunlarının da Kapaklı Belediyesi tarafından gerçekleştirileceğini ifade etti. 
 
YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
Bir okulun ismin yaşatılabilmesinin ancak ve ancak okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerinin başarısı ile mümkün olabileceğine vurgu yapan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Aziz Özkan, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, okullarımıza ayrı bir önem veriyor. Belediye olarak elimizden geldiğince bütün okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da okullarımızın, öğrencilerimiz için en ideal hale gelmesi kapsamındaki yardımlarımız devam edecektir” diye konuştu.
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ