Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Disk Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Havsa Belediyesi Temsilcisi Ahmet Yaran 2 yıllık toplu iş sözleşmesine ilk toplantıda imza atarak anlaşma sağla

GÜNDEM 9.04.2013 20:52:00 0
Toplu iş sözleşmesi imzalandı
 İLK YIL YÜZDE 10 ZAM
  Yapılan anlaşmada ilk yıl için yüzde 10 ikinci yıl için yüzde12 artış, çalışma saatleri 45 saatten 40 saate indirilmesi, yıllık 40 günlük sendika ikramiyesinin 50 güne çıkarılması. sosyal yardımlardan da verilen zammın oranında faydalanılması atılan imzalar ile kabul edildi.
 Disk Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen “İlk toplantımızda belediye Başkanımız ile anlaşma sağladık karşılıklı olarak hiçbir anlaşmazlığın çıkmadığı ve belediye Başkanı Oğuz Tekin’in gayet olumlu ve olgun bir anlayış sergilediği bu anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
 
PERSONELİMİZİ MAĞDUR ETMEDİK
 Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin de “Elimizdeki imkanlar dahilinde personelimizi mağdur etmeden yapmış olduğumuz bu anlaşmada karşılıklı olarak tarafların göstermiş olduğu anlayış çok önemlidir iki yıllık olarak yapılan bu anlaşmanın 21 personelimizi kapsamakta olup her iki tarafa da hayırlı olsun diyorum” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER