“Son maça kadar iddiamızı sürdüreceğiz”

Lider Tuzlaspor’un Çerkezköy’de puan kaybettiği haftada deplasmanda Edirnespor karşısında bu fırsatı değerlendiremeyen Tekirdağspor’da Genel Koordinatör Mehmet Ali Çınar karşılaşmanın ardÄ?

SPOR 9.04.2013 19:49:00 0
“Son maça kadar iddiamızı sürdüreceğiz”
Karşılaşmadan bir puan ile ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Tekirdağspor Genel Koordinatör Mehmet Ali Çınar “ Camiamızın arzu ettiği şampiyonluk için önümüzde ki en büyük engellerden bir tanesi Edirne GK takımıydı. Cumartesi gününden bu yana yaptığımız hazırlıklar neticesinde bu karşılaşmaya en iyi şekilde konsantre olduk ve üç puanı alacağımız düşüncesiyle çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde sürdürdük” dedi.
 
TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEDİ
  Karşılaşmayı da değerlendiren Çınar “ Karşılaşmaya bakacak olursak; ilk yarıda rakibimizin girdiği tek pozisyonda golü bulmasına rağmen girdiğimiz üç net pozisyonu maalesef olumlu şekilde değerlendiremedik. İkinci yarıda sporcularımın gösterdikleri mücadele örneği ve kazanma hırsı şahsım olarak beni fazlasıyla mutlu etmiştir. İkinci yarıda bu hırs sonunda karşılaşma rakip ceza sahası içerisinde geçti. Buna rağmen yakaladığımız sekiz net fırsatın sadece bir tanesini gole çevirebildik. Bunun dışında verilmeyen penaltımız, kale çizgisinden çıkartılan, direkten dönen, çataldan kalecinin çıkarttığı toplarda gol  olmayınca sonuç berabere sona erdi. İncirlispor maçında bulduğumuz üç pozisyonu gol olurken, bu maçta girdiğimiz on pozisyonda sadece bir gol bulabildik. Bu maç bizlere bir kez daha göstermiştir ki; maalesef futbolun adaleti olmuyor.Bizlerin kulüp olarak en büyük üzüntüsü, sezon başından bu yana takımlarının başarısı için deplasmanda ve kendi evimizde bizleri yalnız bırakmayan taraftarımızın içinde bulunduğu durum olmuştur. Onlar bu sene şampiyonluğu hak edecek her şeyi yapmıştır. Kendilerinden teknik heyetim ve sporcularım adına özür diliyorum” dedi.
 
“MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”
 Mücadelelerini son dakikaya kadar sürdüreceklerini ifade eden Çınar “Bizler son maça kadar mücadelemizi göstereceğiz, şampiyonluk şansımız çok az olarak nitelendirilse de, Edirne takımının bize gösterdiği direnci, İncirlispor takımı Tuzlaya gösterdiğinde oradan rahatlıkla puan alabilecek güçte bir takım. Bu zamana kadar yaptığımız gibi bundan sonra da umutlarımızı son haftaya kadar sürdürmek adına elimizden gelen mücadeleyi göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.