Edirne Gençlik’ten Tekirdağ'a çelme

Edirne Gençlik Kulübü şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor ile 1-1 berabere kalarak rakibine darbe vurdu. Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile başlayan Tekirdağspor lider Tuzlaspor’un Çerkezköy

SPOR 8.04.2013 23:11:00 0
Edirne Gençlik’ten Tekirdağ
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Liginde sona doğru gelindiği şu haftalarda grubumuzda şampiyonluk mücadelesi  veren Tekirdağaspor Edirne deplasmanında ağır bir yara aldı. Edirnespor'un cezası nedeni ile seyircisiz oynanan maçta çok gergin dakikalar  yaşandı.  
 Maça Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşmaya hızlı başladı. Maçın 10'ncu dakikasında  Edirnespor Gençlik Kulübü Mehmet Narin’in ayağından bulduğu golle öne geçti.
 
TEKİRDAĞSPOR GALİP GELEMEDİ  
 Edirne Gençlik Kulübü’nde Aytaç Aytaç 44. dakikada çift sarı karttan oyundan ihraç edilirken, Tekirdağspor ise rakibi karşısında beraberlik mücadelesi verdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan Tekirdağspor 69.dakika Birol’un ayağından bulduğu golle karşılaşmada beraberliği sağladı. Karşılaşmanın 74. dakikasında Tekirdağspor’da Nazım direk kırmızı kartla ve 90. dakikada  Bülent çift sarı karttan oyundan ihraç edildi.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı 
 
KAVGA ÇIKTI
 Maçın bitiş düdüğünün ardından bazı Edirnesporlu yöneticiler, tribündeki Tekirdağsporlu yöneticileri ve takım futbolcularına tepki gösterdi. Bunun üzerine gerginlik çıktı ve iki takımın futbolcuları ve teknik heyeti, birbirlerine küfür etti ve itişmeler yaşandı. Futbolcuların birbirine girdiği maçta takım yöneticileri ise birbirlerine taş atarak saldırdı. Kavga etmek için sahaya girmeye çalışan Edirnesporlu taraftarları çevik kuvvet polis engelledi. Polis ekipleri kavgayı güçlükle engelledi.