Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Kızılcam Blokları’nda tek başına yaşayan emekli öğretmen 65 yaşındaki Suzan Dağlar apartman yöneticisi tarafından evinde ölü bulundu.

GÜNDEM 6.04.2013 08:16:00 0
Emekli öğretmen evinde ölü bulundu
HABER ALINAMADI
 Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: Üç gün önce Ankara’da yaşayan kızının yanından Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi Kızılcam 3 Bloklarında bulunan evine gelen 65 yaşındaki emekli öğretmen Suzan Dağlar’dan kızı bir daha haber alamadı. Annesinden haber alınmaması üzerine paniğe kapılan kızı, hemen durumu apartman yöneticisi A.K’ye bildirdi.

 ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ
 Apartman yöneticisi daha sonra tek başına yaşayan Suzan Dağlar’ın dördüncü katta bulunan kapısını çilingir vasıtasıyla kırdı. Hareketsiz olarak yerde yatan Suzan Dağlar’ı gören yönetici Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Dağlar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Dağlar’ın cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Marmara Haber Merkezi