Kayıp müzisyen İstanbul’da bulundu

Kapaklı’da yaşayan ve akşam gittiği iş görüşmesinin ardından kendisinden haber alınamayan Müzisyen Yıldıray Atla, İstanbul’da ortaya çıktı.

GÜNDEM 5.04.2013 14:44:00 0
Kayıp müzisyen İstanbul’da bulundu
 
AİLESİ SAVCILIĞA BAŞVURMUŞTU
Bir süre önce düğün işi için Büyükyoncalı’ya giden Yıldıray Atla’dan haber alamayan ve Atla’nın telefonuna da ulaşamayan ailesi savcılığa başvurmuştu. Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı ve Saray Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili çok yönlü çalışma başlatırken, Yıldıran Atla’nın aracı Yenimahalle Kayış Sokak üzerinde ormanlık alanda terk edilmiş olarak bulunmuştu.
 
KAÇIRILARAK İSTANBUL’A GÖTÜRÜLMÜŞ
Çerkezköy ve Saray Cumhuriyet Savcılığı, bahse konu bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarına el koyarak olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken, Yıldıray Atla’nın kimliği belirsiz kişiler tarafından İstanbul’a kaçırıldığı ortaya çıktı. Kendisini kaçıran kişiler tarafından İstanbul’dan ticari taksi ile Çerkezköy’e gönderilen ve darp edildiği öğrenilen Yıldıray Atla, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
 
EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ
 Atla’nın vücudunda çeşitli darp izleri tespit edilirken, Atla’nın bulunmasının ardından ailesi ve yakınları da Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne akın etti. Hastanedeki 4 saatlik müşahedenin ardından Atla, ifadesinin alınması için gece yarısı Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
 
KAÇIRANLARI TANIMADIĞINI SÖYLEDİ
Yıldıray Atla’nın ifadesinde kendisini iş görüşmesi için çağırdıklarını, daha sonra aracının yanına kar maskeli kişilerin geldiğini ve bahse konu kişiler tarafından İstanbul’a kaçırılarak darp edildiğini, kendisini kaçıran kişileri tanımadığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.
 
 Haber / Ahmet KARDEŞ