Başarılı öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren tüm öğrenciler ve İlçe kütüphanesinde yıl içerisinde en çok kitap okuyanlar İpsala KaymakamlıÄ

GÜNDEM 2.04.2013 19:52:00 0
Başarılı öğrenciler Çanakkale’yi gezdi
 TARİHİ YERLERİ GEZDİLER
Gezi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayri Tuna’nın kafile başkanlığında görevli 5 öğretmen, 80 öğrenci ve en çok kitap okuyan kişilerin katılımıyla önceki gün gerçekleştirildi. Gelibolu Mevlevihanesi’nin ziyaret edilmesi ile başlayan gezi, Bigalı Köyünde yer alan Atatürk Evi’nin ziyaretiyle devam etti. Daha sonra 57. Piyade Alay Şehitliği, 261 Rakımlı Tepe, Conk Bayırı, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği, Şehit Onbaşı Anıtı ziyaret edilerek gezi rehberi tarafından öğrenciler bilgilendirildi. Eceabat Tarihe Saygı Parkında gezi son buldu.
 
DAHA ÇOK TEŞVİK EDECEK
Anadolu Lisesi 9/A sınıfı öğrencilerinden Alihan Yıldırım, bu tür ödüllerin kendilerini daha çok teşvik edeceğini, böyle gezilerle bu toprakların nasıl savunulduğunu çok daha güzel bir şekilde öğrendiklerini ifade ederek bu gezinin düzenlenmesinden dolayı başta İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Haber / Gökhan TEKER