MHP’li Başkanlar toplandı

Hafta sonu Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Sueono Otel’de gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanları toplantısına MHP’li Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel de katıldı

GÜNDEM 1.04.2013 20:52:00 0
MHP’li Başkanlar toplandı
 SUÇLAMALARI YERLE BİR EDEREK BUGÜNLERE GELDİNİZ
Türkiye genelinde 8'i il, 96'sı ilçe, 264'ü belde olmak üzere 368 belediye başkanının katıldığı toplantıda konuşan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli MHP'li yöneticilerin görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini ve getirmeye devam ettiğini belirtti. Belediye başkanlarına “Mesnetsiz suçlamaları yerle bir ederek bugünlere geldiniz” sözleri ile seslenen Bahçeli “Asılsız ihbarları, dayanaksız suçlamaları, uydurma şikayetleri yenerek, ters yüz ederek bugünlere ulaştınız. İktidar güdümündeki tetikçi müfettişlerin adrese teslim raporlarına aldırmayarak, zulüm ve zorbalıklara itibar etmeyerek görevinizi yaptınız. Siyasallaşan hukukun eziyetlerine, yargı cinayetlerine direndiniz. Ne mutlu sizlere ki direnmeye devam ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.
 
HEDEFİMİZ UMUTLU VE HUZURLU KILMAK
Devlet Bahçeli, yerel yönetimlerde gösterilen performansa Türk milletinin duyarsız kalamayacağını dile getirerek, MHP açısından belediyeciliğin aşk ve adanmışlık anlamına geldiğini, hedeflerinin milleti mutlu, insanları umutlu ve huzurlu kılmak olduğunu söyledi. Kimseyi dışlamadan, ayırmadan, ayrı bırakmadan her bir vatandaşı kucaklayacak kararlılıkları ve yerel yönetimlerde şaşmaz iradeleri olduğunu ifade eden Bahçeli, siyasi görüşü, kökeni, doğduğu yöresi, anasının dili, inancı, mezhebi ne olursa olsun tüm vatandaşları eşit gördüklerini söyledi.
 
HİZMETTEN AYRILMAYACAK
Bahçeli, 30 Mart 2014'te yapılacak mahalli idareler seçimleri için 24 Ocak 2013'te seçim startı verdiklerini anımsatarak, MHP'nin 44 yıllık şerefli mazisi, deneyimi ve emanetleriyle milletinin hizmetinden bir an olsun ayrılmadığını, bundan sonra da ayrılmayacağını belirtti. Toplantıyı değerlendiren Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel de bundan sonraki hedeflerinin liderlerinin öngördüğü şekilde siyasi görüşü, kökeni, doğduğu yöresi, anasının dili, inancı, mezhebi ne olursa olsun tüm vatandaşları eşit görmek olduğunu ifade ederek “İnşallah bizde yerel seçimlerde partimizin şerefli geçmişine yakışır bir şekilde temsil edeceğiz” dedi. Toplantıda belde ile ilgili de parti temsilcilerine sunumda bulunan Dr.Özkan Yücel hazırlamış olduğu raporları yetkililere sundu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ