Misafir Mantı Evi hizmete açıldı

Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde Misafir Mantı evi hizmete açıldı. İşletmesini Latife Dilek’in yaptığı iş yerinin açılış Kurdelesi, Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Best

GÜNDEM 1.04.2013 20:52:00 0
Misafir Mantı Evi hizmete açıldı
 Kapaklı İlçesinin kadın müteşebbislerinden Latife Dilek,  açılışı Pazar günü gerçekleşen Misafir Mantı Evi isimli işletmesini törenle hizmete açtı.  Atatürk Mahallesi,  Tuna Caddesi’nde mantı severlerin hizmetine açılan iş yerinin kurdelesini,Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Beste Emre Güngör,  İcra Kurulundan Gülçin Uygun ve Pera Pastanesi işletmecisi Şahin Aktürk birlikte kesti. Açılış törenine iştirak edenlere işletme sahibi Latife Dilek tarafından mantı ikram edildi.
 
TEKİRDAĞ’DA 2011 YILINDA ÖRGÜTLENDİK
Latife Dilek’in işletmeye açtığı, Misafir Mantı Evi açılışı öncesinde, başkanı olduğu Kadın Girişimciler Kurulu hakkında bilgiler veren Beste Emre Güngör, Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu’nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı bir kuruluş olduğunu ifade ederek “Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu,TOBB e bağlı bir kuruluş olup,   81 ilin 76 sında örgütlenmesini tamamlamış bulunmaktadır.  Tekirdağ’da teşkilatlanmamızı ise 2011 yılında gerçekleştirdik.” dedi. 
 
ONUR ÜYEMİZ
Kurulun amacının,  Ticaret Odalarına kayıtlı bulunan kadın müteşebbislere iş kurmaları ve kurulmuş işyerlerinin varlığını devam ettirebilmesine yardımcı olmak olduğunu belirten Güngör “KOSGEB in imkânlarından iş sahibi kadınlarımızın faydalanmasını sağlıyoruz. Amacımız iş kurma aşamasında ve kurulmuş olan işin devamlılığını sağlamaktır. Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulumuzun 204 üyesi bulunmaktadır. Çerkezköy’de ise üye sayımız ise 33’tür. Latife Dilek bu üyelerimizden biri olup iş verimliliği konusunda,  adından gururla söz ettiğimiz onur üyemizdir.İşletmeye açmış olduğu işyerinin açılışında bulunmaktan son derece mutluyum.  Kapaklı ’ya yeni bir değer kazandıran Latife Hanım’ı tebrik ediyor, işlerinde başarılar diliyorum.” İfadesini kullandı.
 
Haber / Asim YAVUZ