Seramik sektöründe yeni bir soluk

FMG Yapı, Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nde önceki gün yapılan açılış töreni ile Sera Nova markası adı altında kapılarını seramik ile ilgilenenlere açtı. Açılışla ilçede seramik

GÜNDEM 31.03.2013 19:07:00 0
Seramik sektöründe yeni bir soluk
 Kapaklı’da seramik sektöründe faaliyet gösterecek olan FMG Yapı firmasının, açılış töreni önceki gün saat 14.00’da gerçekleştirildi. 
 
BİR BOŞLUĞU DOLDURDUK
Kapaklı’da birebir seramik işleri ile ilgilenen bir firmanın bulunmaması nedeni ile bu sektöre girmeye karar verdiğini belirten FMG Yapı sahibi Mehmet Gündoğdu, “Bugün gerçekleştirdiğimiz açılışla, ilçemizde seramik sektöründe var olan bir boşluğu doldurmuş olduk. 500 metrekarelik bir alanda hizmet vereceğiz” dedi. Gündoğdu, açılış töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ailesine ve tüm dostlarına da teşekkür etti.
 
KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER
Çeşitli ikramların sunulduğu FMG Yapı açılış töreninde, açılış kurdelesini Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Dahir Kuzik ve Sera Nova Seramik Pazarlama Müdürü Nilgün Tugaykan birlikte kesti. Böylesine bir açılışta bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Dahir Kuzik, iş hayatında Mehmet Gündoğdu gibi genç simaların yer alması gerektiğini ifade etti. 
 
SERA NOVA MARKASIYLA HİZMETE AÇILDI
FMG Yapı’nın Kapaklı’da ve çevre bölgelerdeki bütün proje ve konut yapımlarında Sera Nova markasıyla hizmete açıldığını ifade eden Sera Nova Pazarlama Müdürü Nilgün Tugaykan, “Bölgedeki ilk bayimiz olan FMG Yapı bugün açılışını yaptığımız bu işletmede Sera Nova seramiğin tüm ürün gruplarını ilgilileri ile buluşturacak” dedi. Tugaykan, açılışın tüm bölge halkı için hayırlı olmasını temenni etti.
 
İŞLETMEYİ GEZDİLER
Önceki gün saat 14.00 itibari ile Bahçelievler Mahallesi Manolya Sokak No 6’da faaliyete geçen FMG Yapının açılış törenine Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Tahir Kuzik ve Sera Nova Seramik Pazarlama Müdürü Nilgün Tugaykan’ın yanı sıra, Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir, Sera Nova Marmara Bölge Sorumlusu Süleyman Bocalan ve çok sayıda Kapaklılı işadamı katıldı. Davetliler açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hep birlikte işletmeyi gezdiler.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ