AK Turnuva’da Karadeniz Mahallesi üstünlüğü

Tekirdağ AK Parti İl Başkanlığı öncülüğünde başlatılan ‘Ak Futbol Turnuvası’ bünyesinde Merkez İlçe Başkanlığı’nın birimleri arasında önceki gün yapılan final maÃ?

SPOR 31.03.2013 19:06:00 0
AK Turnuva’da Karadeniz Mahallesi üstünlüğü
 Tekirdağ İmam Hatip Lisesi Halı Saha Tesisi’nde gerçekleşen müsabakada; ilk yarı 4-4 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarı özellikle kanatlardan atak yapan ve etkin bir futbol sergileyen Merkez İlçe takımı, bir ara skorda öne geçse de ilerleyen dakikalarda bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca 2 fark ile  geriye düştü ve durum 6-4 aleyhine döndü. Karadeniz Mahallesi ise özellikle ikinci yarının ortalarından sonra gösterdiği kolektif oyun ve bulduğu kritik gollerle maçı 8-7 kazanmasını bildi.
 
“GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”
Maçın ardından iki takım birbirlerini kutladı. Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, hem şampiyon olan Karadeniz Mahallesi takımını hem de centilmence futbol için her iki takımı kutladı. Takımlara baklava ikram eden Başkan Tunca,  gerçekleştirilen spor organizasyonunun teşkilat bünyesinde sosyal ilişkileri artırması temennisinde bulundu.
Daha sonra ilçe şampiyonuna seslenen Başkan Tunca, “Merkez İlçe olarak turnuvaya ağırlığınızı koyarak il şampiyonluğunu kazanacağınıza gönülden inanıyorum.” şeklinde konuştu.