Babasını bıçaklayarak öldürdü

Edirne'de M.Ö.(25), tartıştığı babası C.Ö.(48) 'ü sustalı bıçakla kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

GÜNDEM 29.03.2013 18:45:00 0
Babasını bıçaklayarak öldürdü
 BIÇAKLAYIP KAÇTI
Olay, önceki gece 23.00 sıralarında Talatpaşa Mahallesi İğnecişakir çıkmaz sokakta meydana geldi. İddiaya göre Edirne'de bir turistlik tesiste temizlik görevlisi olarak çalışan M.Ö. (25), banyodaki şofbeni tamir eden babası C.Ö. (48) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Babasının kendisine küfür ederek bağırmasına kızan M.Ö. belinden çıkardığı sustalı bıçak ile babasını kalbinden bıçakladı. Elindeki bıçağı evdeki sobaya atan M.Ö. olay yerinden kaçtı.
 
KISA SÜREDE YAKALANDI
Eşinin ihbarıyla gelen 112 sağlık ekipleri ağır yaralı olan C.Ö.' yü ambulans Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırırken, C.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan katil zanlısı oğlu M.Ö. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
 
KONUŞMADI
Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince sorguya alınan M.Ö., susma hakkını kullanarak ifade vermedi. Babasını öldürdüğü sustalı bıçak ise evdeki sobanın içerisinde bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen M.Ö., tanınmamak için yüzünü kapattı ve gazetecilerin sorularına yanıt vermedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Haber / Gökhan TEKER