Turizm öğrencilerinden büyük başarı

Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, Kanal 35 TV’ de canlı yayınlanan “Mutfaktayız” programında düzenlenen Liseler Arası Yemek Yarışmasında birincilik ödülünü alarak önemli bir b

GÜNDEM 29.03.2013 18:42:00 0
Turizm öğrencilerinden büyük başarı
 BİRİNCİ OLDULAR
Liseler Arası Yemek Yarışmasına Edirne’yi temsilen Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinden Ozan Tüfekçioğlu ve Anıl Çilingir, Yiyecek İçecek Bölümü Öğretmeni Emine Duran öncülüğünde katıldılar. Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinden Ozan Tüfekçioğlu ve Anıl Çilingir yarışmada birincilik ödülünü alarak önemli bir başarıya imza attı.
 
KONUK ŞEF OLARAK KATILACAKLAR
Final bölümünde Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Kuşadası Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi, Selçuk İMKB Turizm Otelcilik Lisesi, Bornova Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Karşıyaka Suzan Divrik Kız Teknik ve Meslek Liseleri ile yarışmış ve beş okulun yarıştığı zorlu etabın son gününde Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri aldıkları ödül ve belgelerle Edirne’yi gururlandırdı. Tüm Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Mesut Önal “Öğrencilerimiz Türkiye Aşçılar Milli Takımına girmeye hak kazandılar ve Samanyolu TV´de yayınlanan Oktay Usta’nın sunduğu Yeşil Elma programına konuk şef olarak davet edildiler” dedi.

ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ
Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da başarıyla Edirne’ye dönen öğrencileri ve öğretmenlerini makamında ağırlayarak öğrencileri altınla ödüllendirdi. Özcan öğrencilere yaptığı konuşmasında; “Öncelikle yaptığınız işi sevmelisiniz eğer severseniz başarılı olursunuz. Sizleri bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum ve sizlerden Uluslararası bir başarı bekliyorum” diyerek katılım ve başarı belgelerini verdi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN